facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solcellen

Solcellen

About

Solcellen.nu installerar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till företag, lantbrukare, privatpersoner och föreningar. Är en del av företaget www.eaab.nu

Address: Korsvägen 1, 748 32 Österbybruk
Phone: 0295-201 01
City: Österbybruk
Zip Code: 748 32



related searches:
Reviews
De enda som kommunicerar på Solcellen är ekonomiavdelningen som vill ha betalt fast anläggningen inte är klar på avtalad tid, och inga besked när den kommer bli det. Nu är anläggning klar men det tog över 13 mån från beställning och fördyring på vägen... Riktigt pajasföretag.
Bra produkter men ganska dålig app. Loggar ur och startar inte om på egen hand. Uppdaterar inte med historiskt data. Har du missat en dag pga strömavbrott på två sekunder så är den dagen noll.
Beställningen gjordes i dec 2021, vi väntar fortfarande 22-10-23. Solcellen.nu prioriterar kunder som offereras och betalar mycket dyrare ca 150 000:- mer för sina anläggningar och som är likvärdiga paneler, batteri, växelriktaren etc. än vårt. SCAM.
Beställde i April 2022. Nu i slutet på oktober har jag fortfarande bara fått solcellerna på taket installerade med spräckta takpannor under. Har jagat dem sedan i somras men bara fått ett enda löfte om att "installatören kommer i nästa vecka". Det var länge sedan. De svarar inte längre i telefon och svarar inte helller på mail. Ni som funderar på solceller: Glöm inte bort att väga in leverantörens garantiåtaganden. Solcellen har funnits i 2 år. Med sådan här bedrövlig kundservice undrar man om de överlever så länge till ... Billigt är inte alltid bra.
Obefintlig kommunikation och 7 månaders väntan innan installationens slutförande. Två saker va bra. Elinstallationerna från en firma i Uppsala samt priset på anläggningen.. Allt annat -10 från en skala 0-10
Översatt av Google Jag beställde solpaneler förra sommaren, den processen gick smidigt. Och kommunikation var inget problem. Men nu, 8 månader senare, fick jag inga uppdateringar om när de börjar installera panelerna. Det var väldigt, väldigt svårt att nå dem per post, budbärare eller telefon. För det mesta svarade de inte i telefon, eller så kopplade den kvinnliga recektionisten mig bara till någon som inte heller svarade. Efter flera dagars försök att komma i kontakt lyckades jag prata med någon annan än receptionisten och jag gjorde det klart att jag avbröt min beställning. Jag vill inte ha den stressen från en sådan verksamhet nu, eller i framtiden, när jag kan behöva dem tekniska problem/garanti med panelerna. Original I ordered solarpanels last year summer, that proces went smooth. And communication was no issue. But now, 8 months later I was not getting updates on when they start installing the panels. It was very, very hard to reach them per mail, messenger or phone. Most of the time they did not answer the phone, or the female recectionist did only connect me to someone who did not answer either. After several days of trying to get in contact I managed to speak to someone other than the receptionist and I made it clear I was cancelling my order. I don’t want that stress from such a business now,or in the future, when I could need them technical problems/guarantee with the panels.
Comment on this business

to add Solcellen map to your website;