facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Soldattorpets Mejeri

Soldattorpets Mejeri

About

Egen ost gjort på hantverksmässisgt sätt på mjölk från trakten. Butiksförsäljning: fred 13-17 under mars t.o.m dec. Även lördagsöppet fr.om maj tom sept.

Story

Egen tillverkning och försäljning av olika ostar på komjölk: Blåmögelost, Vitmögelost, Hårdost, Salladsost och Ostkaka.
Vi tar emot studiebesök, grupper om minst 8 pers. Även ostprovningar ordnas. Ring för mer info på tel. 0708-414 623

Address: Hyby Grindväg 310-40, 233 75 Klågerup
Phone: 0708414623
City: Klågerup
Zip Code: 233 75



related searches: soldattorpets mejeri öppettider, soldattorpet ystad, gårdsmejeri skåne, vilhelmsdals gårdsmejeri, hyby blå, soldattorpet torup, mejeri österlen, soldattorpet midsommar
Reviews
Litet ostmejeri ute på landet. Vi blev välkomnade av trevliga ägare, som gärna berättade om deras tillverkning. Deras ostar är MYCKET goda och väl värda sitt pris! De hade dukat upp i orangeriet med smakprov och glögg så här i juletider, mysigt med en sprakande brasa i kaminen. Enkelt att hitta med Google Maps. Vi återkommer!
Paradiset för den som gillar ost. Ljuvliga smaker i en gemytlig miljö. Utmärkt service i kombination med högkvalitativa produkter gör detta till en riktigt tiopoängare.
Fantastiskt ställe! Lantlig idyll med lite djur, goda ostar och ostkaka att mumsa på.
Trevligt mottagande och lugn avskild miljö samt goda ostar.
Vi åt ostkakebuffe, väldigt god med crunches ifrån mandeln och grädde med sylt och kaffe.
Ett mysigt litet smultronställe väl värt ett eller flera besök - i synnerhet soliga lördagar under sommartid, då det serveras go'fika i den lummiga trädgården. Riktigt smaskiga ostar och den godaste ostkakan jag smakat. Missa för allt i världen inte denna juvel ett stenkast från Torup.
Så mysigt ställe med vansinnigt god ostkaka och underbara ostar. Kan inte vänta tills nästa besök
Trevliga ägare, jättegoda ostar men lite för dyra.
Ostkakan och deras ostar är helt fantastiska! Kolla öppettider på deras hemsida för ostkaksbuffe. Man kan också handla med sig olika produkter från deras mejeri. Stället rekommenderas varmt!
Riktigt finfin ostkaka och tillbehör! Idyllisk miljö med servering ute och inne, höns och häst runt knuten. Och framför allt utomordentligt trevlig och kunnig personal.
Comment on this business

to add Soldattorpets Mejeri map to your website;