facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solens Energi AB

Solens Energi AB

About

Vi är en certifierad solelinstallatör som erbjuder totalentreprenad av solcellsanläggningar med personlig service. Vi gör solel enkelt, tryggt och lönsamt.



"Solens Energi är ett familjeföretag som levererat solceller i Sydsverige sedan 2012. Vi grundade bolaget av eget intresse i miljövänlig solel efter att tydligt sett de fördelar som solens energi ger.Våra ingenjörer har den tekniska kunskapen såväl som praktisk erfarenhet för att ge rätt råd om din investering i solel. Vi är registrerade hos elsäkerhetsverket och medlemmar i Svensk Solenergiförening.Vi arbetar för att ge dig bästa tänkbara rådgivning, personlig service, trygghet och lönsamhet i din investering. Vi lägger vi stor vikt vid att hitta den bästa anläggningen för just dina behov. Vi vill helt enkelt att du skall bli 100% nöjd med din investering i solceller."
Address: Östra Fasanvägen 5, 23642 Höllviken
Phone: 0705299049
City: Höllviken
Zip Code: 23642


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Solpaneler, Egen energi, IKEA solceller, Solpaneler pris, Alfa solvind i skåne
Reviews
Solens Energi AB installerade våra solceller 2020 och har fungerat problemfritt sedan dess. All kontakt från offertstadie, platsbesök och genomförande sköttes proffsigt och smidigt. Ett mindre reklamationsärende på av enheterna hanterades snabbt och enkelt. Trevlig personal. Vi kan rekommendera Solens Energi AB.
SolensEnergi har installerat solceller och batteri hos mig. Deras personliga service och omtanke uppskattas. De rekommenderade det som var bäst för mig och mina förutsättningar. Jag har rekommenderat dem till släkt och vänner.
Jag kan bara rekommendera Solens Energi. Våra solceller levererades i tid och bra service inom alla områden.
Riktiga tomtar, beställ inte härifrån! Välj någon annan om ni kan. Bolaget levererar ej enligt avtal
Comment on this business

to add Solens Energi AB map to your website;