facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solfilmsspecialisten AB

Solfilmsspecialisten AB

Story

Solfilmsspecialisten grundades 1993 i ett garage på Västerled i Bromma. Affärsidén var att genom att göra extremt noggranna installationer av solskyddsfilm på bilar och fastigheter tillgodose kunder med höga krav på kvalitet och service.

Yrkesstolthet, service och nöjda kunder var vårt motto!

Nu består vår kundkrets både av företag och privatpersoner från hela Stor-Stockholm och på bilsidan även kunder från Norge, Finland och övriga Sverige. Vi monterar solfilm på i stort sett allt där det finns glas, bilar, kontor, hus, båtar, husvagnar, bussar mm. Vårt stora urval av solffilm gör att du kan få precis den typ som passar dina behov. Vi kommer gärna och besöker dig för rådgivning och en kostnadsfri offert.

Address: Barrstigen 27, 167 31 Bromma, Stockholm, Sweden
Phone: 08-25 55 33
City: Bromma
Zip Code: 167 31


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 16:00


related searches: Solfilm bil Göteborg pris, Solfilm Göteborg, Solfilmskompaniet, Solfilm lastbil, Solfilm Biltema, Tintking
Reviews
Svarar aldrig i telefon
Supernöjd. Bra bemötande, bra pris, snabbt o enkelt, lånebil. Perfekt.
Väldigt nöjd med resultatet, toppenservice, kan bara rekommendera!
Mycket proffsig och mycket bra service
ingen som svarar måste lagt ner - ringt under 2 mån - kryssad stjärna
Det här sänker ert genomsnitt när det inte går att nå er. Jag har ringt hela dagen till er men inte någon som svarar samma gäller mail inget svar. Nu är det så att en gemensam vän Niclas Olofsson har rekommenderat er och jag litar på honom så jag fortsätter att ringa så får vi se vad det blir för betyg i morgoon
Omöjligt att då kontakt med er, finns 3 nummer registrerade men 2 var avstängda på kundens begäran, det tredje var ett mobilnummer som ingen svarade på eller ens ringde tillbaka trots meddelande. Inget svar på FB heller.
Comment on this business

to add Solfilmsspecialisten AB map to your website;