facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solhem Sommarhus Bohus-Björkö

Solhem Sommarhus Bohus-Björkö

About

Solhem ligger naturskön i Göteborgs norra skärgård på ön Bohus-Björkö, endast ett stenkast från Göteborgs City. Öppet hela året!

Address: Skarviksvägen 100, 430 94 Björkö, Västra Götalands Län, Sweden
City: Björkö
Zip Code: 430 94


Similar places near
Björkögården Scoutkåren Tor Björkögården Scoutkåren Tor 2 km Lägergård för scoutkårer, skolor och föreningar.
projektet projektet 484 km Projektet har pågått sedan hösten 2008
Bo på Björkö Bo på Björkö 485 km Helt underbar plats! Fint rum med bubbelbad och stor bastu på rummet. Fina vandringsl...
Reviews
Underbar plats på att ha en bröllopsfest, som vi hade. Bokade hela Solhems boende för gäster från när och fjärran. De från som kom från NZ var imponerade av att få uppleva svenskt havsbad och svenskt skärgård! Vi hade en sån tur med vädret som sprakade av solsken och värme! Rum: Fräscha rum! Promenadmöjligheter: Nära till havsbad!
Solhem är ett underbart ställe. Fin camping, lugn sådan. Lätt att ta sig dit med bil. Nära bad. Många hjälpsamma personer som bor där och campar varje år. Även ett fantastiskt ställe att hyra vid fester, såsom bröllop. Det stora gula huset har flera rum på övervåningen som går att hyra om man inte har husvagn eller tält.
Vi bor på campingen som är liten och familjär
Detta är ett av himmelrikena på jorden. Mysig och liten camping. Ursprunget var för döva och hörselskadade. Nu är det öppet för alla och mixen är både spännande och intressant. Hjälpsamma åretruntboende gör det till en gemytlig och trevlig camping. För dom som inte har husvagn eller tält så erbjuds det rum till humana priser. Det finns även ett stort allrum på övervåningen med utsikt över havet och klippor. Därtill ett stort kök med matplatser för flera. Helt klart ett tips för er som vill hyra ett vackert stället för fest eller annat med möjlighet till övernattning. Sist vill jag slå ett slag för ställets ”kommunikatör och bokningsansvarig. Ann-Marie. En klippa! Lyhörd och service minded.
Fantastiskt plats och jätte trevliga folk
Trevlig personal, superbra pris, nära vattnet, väldigt bra utrustat kök. Var rädd att ja skulle få ont i ryggen pga att madrassen var tunn och mjuk men det gick bra. 10cm mjuk skummadrass bara så du vet.
Campade med tält här! Mysigaste lilla campingen jag varit på. Härlig service och ett fint servicehus. Tacksam för våra två nätter här i skårgårdsidyllen!
Fin plats camping solhem Björkö åka båt till ön. Lugn plats nära havet.+ Teckenspråk
Trevlig miljön. Bra servicehus och rent toaletter
Bästa stället att koppla av på!
Comment on this business

to add Solhem Sommarhus Bohus-Björkö map to your website;