facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solinnovation.se

Solinnovation.se

About

Vi är två civilingenjörer med ett brinnande intresse av solel. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder!

Story

På TconSolar tror vi på ett bättre sätt att generera el till privatpersoner, lantbrukare och företag, till en lägre kostnad samtidigt som det bidrar till en bättre miljö. Solpaneler är det bästa och säkraste sättet att spara pengar. Du producerar egen miljövänlig el, slipper dyra elräkningar från de stora elbolagen och höjer samtidigt värdet på din fastighet. Varför inte välja en billigare energikälla som också är miljövänlig?

Address: Mossle Korsgård, 33191 Värnamo
Phone: 0703752329
City: Värnamo
Zip Code: 33191



related searches:
Reviews
Min kundresa har inte varit smärtfri, de har varit några delar som inte fungerat som de skall. Men företaget har tagit sitt ansvar och åtgärdat sina fel samt haft en bra dialog genom de problematiska. Mitt råd är att ha en tydlig dialog, ställ krav på återkoppling och tidsplan samt ta in referenser på arbeten. Jsg beställde mina solceller när det var högtryck samt komponentbrist så det kan vara en förklsring till mina problem. Men som sagt företaget har åtgärdat mina fel, tagit ansvar och försökt göra min kundresa bättre.
Trevlig, tillmötesgående, kunnig
Lätt att hitta
Comment on this business

to add Solinnovation.se map to your website;