facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solklar

About

SOLKLAR har en butik fylld med inspiration och kunnig personal som erbjuder dig all den hjälp du behöver. Vi tar hand om allt från måttagning, idéutveckling, materialval till montering av produkterna. Besök oss i Löddeköpinge! 046-709950

Story

Vardagar 12-17
Lördagar 10-13



"Solklar är sydsveriges största återförsäljare av RENSON och HAROLs flexibla Pergolarum i premiumsegmentet. I vår outdoor living hall ses rummen i naturlig storlek. Svensktillverkade markiser måttanpassade till alla typer av småhus till stora projekt. Terrassmarkiser öppna såsom i helkassett eller halvkassett, Fönstermarkiser och Zipscreens.Vi har dessutom tillbehören till terrassen och balkongen. Monterar dina höj och sänkbara glaspartier Clickitup, värmare från ledande Solamagic.Besök Luxaflex Gallery, den i särklass största utställningen inom invändig solavskärmning och design. Vi hälsar vi dig välkommen till ett inspirerande universum inom gardiner och solavskärmning."
Address: Fågel Fenix väg 3, 246 42 Löddeköpinge
Phone: 046-709950
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 42



related searches: Solklar Markis & Persienn AB, Solklart synonym, Solklart Löddeköpinge, Solklar alla bolag, Solklart solceller, Markiser Skåne, Screen solskydd utomhus, Solskydd utomhus
Reviews
Solklar kompletterar deras oerhört inspirerande showroom med en kompetent och serviceinriktad personal. Jag kunde med hjälp av personalens expertis få mina tankar och idéer uppfyllda. Personalen är väldigt professionell i sitt bemötande och besitter även kompetenser inom design och inredning. Detta fann jag ytterst värdefullt då jag inte fått samma servicekvalitet hos någon av deras konkurrenter. Butiksbesöket följdes sedermera upp av ett trevligt hembesök där säljaren gav relevanta tips och idéer för att min beställning av såväl invändiga som utvändiga produkter skulle komplettera och smälta in i min specifika hemmiljö. Produkterna levererades och monterades sedan av deras kompetenta och trevliga montörer. Jag beställde en pergolamarkis, måttbeställda gardiner och motoriserade duettgardiner. Produkterna är av högsta kvalitet och jag är oerhört nöjd. Rekommenderar starkt Solklar till alla som värdesätter kvalité och service.
Väldigt hög kvalitet på deras produkter. De gav mig ett mycket trevligt och proffsigt bemötande där de under hela köpesprocessen uppdatera och var till god hjälp. Rekommenderar!
Rekomenderas starkt för sina utmärkta produkter och sitt nytänkande. Utmärkt service och hjälpsam och trevlig personal med ett alltid soligt bemötande. Mycket nöjda !
Bra produkter men väldigt dålig kommunikation från personalen. Trevligt bemötande under försäljning men när leveransen drog ut på tiden var kommunikationen undermålig. Ingen uppdatering och information om vad som skedde och när vi kunde förvänta oss vår leverans. Inget svar på mail och ringde vi var svaret alltid - vi ska titta på det och återkomma. Men aldrig någon som återkom. Jag förstår att saker kan bli försenade, speciellt i dessa tider, men förväntar mig bättre service i form av information och kommunikation. Speciellt med tanke på priset på produkterna/tjänsten.
Köpt och fått pergola installerad av Solklar. Allt har funkat smidigt och bra
Mycket fin och inspirerande butik, med mycket trevlig och hjälpsam personal. Supernöjda!
Säljare som skulle komma på hembesök dök aldrig upp och hörde inte av sig. Efter att ha ringt deras bokningstjänst dagen efter så bad de inte om ursäkt och återkom inte heller med en ny bokning.
Har idag fått mina lameller monterade i uterummet . Fantastiskt duktig montör och är jättenöjd. Bra kontakt med Stephan och Mats under tiden då jag best tidigare i sommar men ville vänta med lev tills idag.
Var i butiken, bokade hembesök, men säljaren dök aldrig upp eller hörde av sig.
Strulade med bestämd tid runt 3 gånger. Ringer innan och ger besked att dom blir sena. Dyker upp 40min efter den redan försenade tiden. Fantastiskt dåliga priser jämfört med andra företag inom samma bransch lameller. Vill ha ca dubbelt upp jämfört med 2 andra stora konkurrenter. 1 av 5 Toppendåligt! 0 av 5 Otydlig offert! Och försenad
Comment on this business

to add Solklar map to your website;