facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sollebrunn Vårdcentral

Address: Centrumg. 6, 466 21 Sollebrunn
City: Sollebrunn
Zip Code: 466 21



related searches: närhälsan sollebrunn rehabmottagning, vårdcentral alingsås, närhälsan sollebrunn vårdcentral, centrumgatan, sollebrunn
Reviews
Ett stort skämt till vårdcentral! Kunde inte ens ta ett blodtryck och puls som jag behövde! Skärpning för tusan!
Ett skämt till vårdcentral där man inte vill hjälpa någon som gått igenom en steloperation i ryggen tidigare men nu har problem att ens röra sig för man inte vill belasta sjukvården! Hade jag kunnat ge minus till detta skämt till vårdcentral hade jag gjort det ! Alingsås är detta den vården äldre ska få i eran kommun ?
En bra vårdcentral! Det man måste åtgärda omgående är personen som sitter i receptionen och som kanske borde tänka på att vara lite mer service inriktad! Gamla och sjuka kan behöva ett leende i den situationen de befinner sig!
Förstår inte varför Vårdcentralen i Sollebrunn bara har fått 3.7 sjärnor av 5, för de förtjänar mer om jag ska vara ärlig. Jag har alltid fått ett bra bemötande, förutom en gång på labbet då min då 1-åriga dotter skulle ta ett blodprov för hon hade halsfluss, och det var en yngre tjej/kvinna där inne som hade fått uppdraget att ta provet, som bara egentligen är ett litet stick i fingret, men hon var så otroligt oprofessionell, och inte pedagogisk överhuvudtaget. Hon bara tog provet utan att säga nåt, förutom typ "be henne sitta still", och sen när det var klart så va det bara tack och hej. Annars så har jag inte haft några problem, så jag ger 5 stjärnor för att trycka upp genomsnittet lite. :
Det är tyvärr så att komma i kontakt med läkare är stört omöjligt.ringde 09,15 för att få en tid då skulle dom ringa upp 14,20.Fortfarande har dom inte hört av sig.Vill dom att man ska belasta joure?Nu är klockan 14,30
Mycket proffsigt bemötande när jag kom in med akut allergisk reaktion.
Korta väntetider trevlig personal
Comment on this business

to add Sollebrunn Vårdcentral map to your website;