facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sollentuna Pingst

Sollentuna Pingst

About

Vi är en församling på ca 600 medlemmar där tron på Jesus Kristus förenar oss.

Story

Vi är en församling på drygt 600 medlemmar som engagerar sig i en mängd olika saker runt omkring i Sollentuna men också i andra delar av världen. Ungefär 20% av de pengar vi samlar in använder vi till mission, för att hjälpa medmänniskor som inte har det lika bra som vi här i Sverige. Vi kan inte rädda hela världen men vi försöker hjälpa till med det vi kan.

Ungefär så är det i vår församling också. Vi kan själva inte göra allt för våra medmänniskor, men vi gör så mycket vi bara kan! Varje vecka är det flera hundra människor som hittar till vår kyrka eller möts i smågrupper i olika hem runt om i Sollentuna. Några kommer för att vara med på våra söndagsgudstjänster, andra för att samtala om en svår situation i livet. En del för att få hjälp i bön, någon för en stunds stillhet. Några för att sjunga i kör, andra för att bara ta en fika.

Du är också välkommen att ta del av vår gemenskap. En gemenskap där tron på Jesus Kristus förenar oss och ger våra liv en dimension som går bortom det materiella. En tro som vi gärna vill dela med oss av eftersom den haft så stor betydelse i våra liv!

Address: Sollentunavägen 193, 19135 Sollentuna
Phone: 08 - 35 22 20
City: Sollentuna
Zip Code: 19135



related searches: Filadelfia Stockholm
Similar places near
Sollentuna församling Sollentuna församling 650 meter Svenska kyrkan Sollentuna, en kyrka med evangelisk-luthersk bekännelse.
KFA Sweden KFA Sweden 754 meter Iglesia de Dios Misiones Mundiales en Suecia • Reu. Gral Domingos 11:00 • Reu. de...
Evangelical Church for all Nations Evangelical Church for all Nations 754 meter We gather for our worship services on Sundays from 03:00 p.m. until around 06:00 p.m....
Sollentuna missionskyrka Sollentuna missionskyrka 851 meter Heter Edsvikskyrkan numera! Tillhör Equmeniakyrkan i Sverige.
New Life Sollentuna New Life Sollentuna 2 km Frikyrka där församlingen antingen sover eller leker med telefonerna
Hindu Mandir Society, Stockholm Hindu Mandir Society, Stockholm 3 km Hade inte äran att gå in , utan hämta bara en
Sollentuna kyrka Sollentuna kyrka 4 km Det här är en vacker kyrka, århundrat visar sina spår i sin prakt, synd att jag var d...
Reviews
Fin LED skylt som man ser från Sollentunavägen. Ofta personliga meddelanden från Jesus och gud vilket kan vara trevligt för vissa. "Jag är med er alla dagar //Jesus"
Eftersom det var Corona tid var vi utanför kyrkan. Men Guds-atmosfären fanns där också
Jag är med er alla dagar /Jesus
Redig kyrka. Sprider glädje och är fin.
Det var stängt
Översatt av Google Extremt vackert område. Kyrkobyggnaden är mycket vackert och intelligent planerad. Denna byggnad är mycket snygg och har en trevlig atmosfär. Allt är välplanerat, hall, hall, barnrum, kök, matsal, allt är väldigt snyggt och snyggt gjort. Allt för människor, så att alla trivs så bra som möjligt. Det behagar !!! Original Надзвичайно гарний район. Дуже гарно і розумно і по хазяйські спланована будівля церкви. Дуже охайно в цій будівлі, і приємна атмосфера в ній. Все гарно сплановано хол , зал , дитячі кімнати , кухня , столова, все дуже охайно гарно помірковано зроблено. Все для людей, щоб максимально було зручно всім . Це радує !!!
Översatt av Google Det är min första kyrka, 1980, där mina föräldrar döptes, jag älskar den och kommer aldrig att glömma den... kunde inte komma tillbaka för att besöka 40 år senare som jag önskat : Original It s my first church, in 1980, where my parents were baptised, I love it and will never forget it... couldn t come back to visit 40 years later as I wished :
Översatt av Google Härlig gemenskap, väldigt öppen och accepterande. Massor av aktiviteter för barn och människor som vill öva på svenska språket. De har ofta musikevenemang också. Original Lovely community, very open and accepting. Plenty of activities for children and people wish to practice the swedish language. They often have musical events as well.
Översatt av Google Ukrainska protestantiska kyrkan i Stockholm Original Українська протестантська церква у Стокгольмі
Comment on this business

to add Sollentuna Pingst map to your website;