facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solljungahälsan

"Hos oss finns allt under samma tak. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig"
Address: David Anders Gata 4, 286 37 Örkelljunga
City: Örkelljunga
Zip Code: 286 37


Similar places near
Reviews
Vi får fantastiskt stöd i en svår tid och har blivit oerhört väl bemötta. Jag uppskattar att de ringer upp istället för att man ska sitta i kö.
Tack för god vård och super trevligt bemötande.
Man ringer och ber om att bli uppringt. Så ringer världens suraste och otrevligaste person . Hon gör allt för att vära krånglig och är väldens otrevligaste och argaste person. Kommer bytta vård orkar inte sån troll
Har, vid ett flertal tillfällen, haft telefonkontakt med Solljungahälsan pga av rådgivning samt receptförnyelse. Kontakten har skett både med sjuksköterskor och dr Marina Bogren, och jag vill ge en eloge till samtliga mina kontakter för deras vänlighet, lyhördhet samt proffsiga bemötande Tack!
Träffat en fruktansvärt nonchalant läkare som struntade i vilket. Kan ha haft otur och läkaren haft en dålig dag. Annars trevligt besök!
Kör mest gissning lek .. en doktor dom har sitter och googlar fram vad de kan vara osv. Tror att allt ska gå över av sig själv..
Oprofessionellt!!! Visa läkare behöver lära sig vad betyder bra bemötande och speciellt när det gäller barn som är reda!!!! Att läkare kan ställa en diagnos utan en enda undersökning är bara skrämmande! Aldrig mer!
Jag fik enn faktura på över 400kr for att ha missat sjukgymnast,fik enn tid for 2månedar sedan ,och ingen påmindelse om tiden hos sjukgymnast,,, kallelse ,så straffen for att glömma är över 400kr detta är sidste gång jag använder soljungshälsan.svin,de är totalt arrogante,mindste man kan göra är enn sms kallelse,
Ringde för mammas räkning och skulle bli uppringd kl 11.05. Dom hade fortfarande inte ringt kl 15.30. Däremellan ringde jag ett flertal gånger och fick nya besked om tid att bli uppringd på Nonchalant
Ett uruselt mottagande, både oproffsigt och otrevligt!!! Usch!!! Mer kärlek åt mänskligheten!
Comment on this business

to add Solljungahälsan map to your website;