facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solna Barmorskemottagning

Address: Hotellgatan 3 Plan 4 , Solna 171 45, AB, SE
Phone: +46 8 587 310 10
City: Solna
Zip Code: 171 45


Opening Hours

Monday: 07:30-18:00
Tuesday: 07:30-18:00
Wednesday: 07:30-18:00
Thursday: 07:30-18:00
Friday: 07:30-17:00


related searches: mödravårdscentral solna, hotellgatan 3, plan 4 i solna centrum, mama mia solna, gynekolog solna, hotellgatan 3 solna
Reviews
Blev lite nervös av de tidigare recensionerna men mitt besök var helt annorlunda. Jättetrevligt bemötande av en supergullig barnmorska. Effektiv men noggrann, beskrev vad som skulle göras innan, svarade utförligt på alla mina frågor och frågade om tillstånd innan hon påbörjade undersökning/provtagning och även innan varje nytt moment. Jag kände mig helt trygg!
Otrevlig personal Skulle förnya ett recept på p-piller varpå jag fick frågan när mitt nuvarande recept gavs ut. Råkade ta fel på månad, varpå jag blev anklagad för att ha ”langat” p-piller, då kvinnan sade att det då saknades 4 kartor. Jag fick då höra att hon minsann inte skulle skriva ut nya p-piller till mig. Blev både upprörd och ledsen av anklagelsen som sedan visade sig vara ett misstag. Fick tillslut mina piller men lämnade med en olustig känsla.
Var hos barnmorskan för tre veckor sedan där de sa att de skulle boka en remiss till mig. Som jag fortfarande inte fått, barnmorskan sa också att ”hon skulle göra remissen i eftermiddag när hon hade tid.” Visade noll intresse att undersöka mig när jag förklarade mitt problem som jag burit på månader tillbaka. Katastrof mottagning, rekommenderar ej.
Trevligt bemötande men blev inte informerad tillräckligt tydligt om vad som skulle göras när jag sagt ja. Man frågade inte heller mitt tillstånd för att göra allt som gjordes, vilket inte känns alls OK. Svårt att komma i kontakt med.
Trött och oengagerad personal. Känns som att de bara vill få besöken överstökade. De pratar inte mer än absolut nödvändigt och svårt att få tag i sin barnmorska vid frågor, snålt med information till blivande mammor också. Finns betydligt bättre mottagningar!
Översatt av Google Bra drop-in timmar! Original Good drop-in hours!
Comment on this business

to add Solna Barmorskemottagning map to your website;