facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solsidan

Address: Åmål
City: Åmål



related searches: Solsidan Netflix, Solsidan where to watch, Solsidan season 6, Solsidan streaming, Solsidan Amazon Prime, Solsidan Staffel 2 Deutsch, Solsidan One Mediathek, Solsidan Staffel 2 Mediathek
Reviews
Vi blev rekommenderade av hotellet där vi bodde och vi är verkligen jättenöjda. Mycket god mat. Tösen som serverade hade det tufft då hon var ensam sjukdom och hon bad om ursäkt många gånger. Vi njöt av maten i lugn o ro och hade inte bråttom så hon kunde vara lugn. Möjligen ett litet minus för ölutbudet.
Det mest överhypade stället i Åmål och förmodligen i hela Västsverige. Tyvärr, riktigt uselt med krasst käk och ett snobberi utan orsak. Det brukar heta att man får vad man betalar för, men i det här fallet stämmer det då inte. Håll i plånboken och gå till ett seriöst ställe istället!
Helt okej som vanligt när det är blues i Åmål.
Ingen sol på solsidan denna lördag och knappt någon service heller.. 20 min innan någon uppmärksamhet! Klar uppryckning och sedan riktigt god mat men här finns att jobba på.
Lite besviken en del va bra men mycket av sakerna va inte okej. Jag fick en skaldjur och laxrulle sak med fjäll och ben i mycket av sakerna fattades och det var dålig service
Otroligt vilken kvalité och service man kan få en grådassig dag i februari. Rekommenderars varmt. Tror inte att det är må ganska tomma platser på sommaren.
Trevlig tapasrestaurang med lugnt och soligt läge till sen eftermiddag. Vänlig och tillmötesgående personal. God bouillabaise, friterad camember med hjortronsylt mm. Lagom stora portioner.
Bra lamm file med tillbehör.Rödspättan lite rörig i upplägg och tillbehör. Tråkigt utbud av dryck.Lite mer säljande servering, frågan om kaffe och dessert kom inte.
Tog bara en öl där och lyssna på Street blues
Jättegod mat om du gillar tapas! Vällagad och trevlig atmosfär. Du vill göra något extra då går du dit!
Comment on this business

to add Solsidan map to your website;