facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for solsinne.se

About

Diplomerad SER-terapeut. Samtal-Energiandning-Regression
I SER-terapin kan du komma i kontakt med dina minnen som finns i ditt vardagliga liv, men hindrar dig att leva livet fullt ut. Ge dig själv en gåva att våga må bra, be om hjälp.



"Jag är SER-terapeut Samtals & Regressionsterapeut hypnos.Visst vill vi alla kunna möta våra känslor, relationer, möten med personer, förhållanden utan att ta åt sig, bli missförstådd, fastna i mönster, frågor om varför.Men en genomlevande terapi form som hjälper oss att se våra iscensättningar, möta dem från djupet av våra minnen, nuet eller längre tillbaka.Med hjälp av olika verktyg, möter vi kroppens minnen, symboliska liv, din smärta, vi tar oss fram till att lära oss läka vår kropp & göra en förändring.Du är unik, Din start hos mig är din & din kropps historia, Vi börjar där.Välkomna till En djupgående resa."
Address: Kyrkogatan 28 C, 745 31 Enköping
Phone: 0729-341890
City: Enköping
Zip Code: 745 31


Similar places near
Självkraft Självkraft 2 km Självkraft är din guide till känslomässig frihet, hälsa och välbefinnande. Lena guida...
Peter Thorsell medialkraft Peter Thorsell medialkraft 13 km Seans, healing, husrensning, meditation, privat sittning, föreläsning om andevärlden ...
Reviews
Jag har deltagit på Attraktionslagarna kan verkligen rekommendera alla att ta chansen att lära sig hur man Ska gå till väga för att få den att fungera fullt ut. Jag har även varit med på en seans där det fanns väldigt mycket som inte kan förklaras på annat sätt än att hon verkligen hade kontakt med andra sidan. Det finns även en IR- basun som jag badar i 1-2 ggr/v och det är fantastiskt skönt.
Solveig är en otroligt kompetent terapeut, hennes sessioner har alltid varit givande för mig. Djupt liggande känslominnen har fått komma upp till ytan för att läkas. Rekommenderas varmt.
Solveig är en varmhjärtad människa som finner rätt väg väldigt lätt, hon är lyhörd, trevlig och lyfte fram mina styrkor och hjälpte mej framåt. Hon lyssnade utan att dömma, tvingade inte sig in utan var lyhörd och lyssnade på vad jag ville och vad jag behövde. Solveig är trygg, lugn och ger enormt mycket av sig själv i sitt arbete med sina kunder mej. Eftersom hon besitter mycket kunskap så jobbar hon inte enkelspårigt utan använder flera arbetssätt där det behövs. Här behöver man aldrig skämmas för vad man varit med om. Jag rekommenderar varmt Solsinne coh Solveig, hon lyckas med det som andra sett som svårt eller nästan omöjligt.
Solveig har verkligen hjälpt mig när jag gick igenom en svår tid i mitt liv. Man känner sig hörd och hon har hjälpt mig att få ett annat perspektiv på det som tyngt mig. Efter mina samtal med Solveig känner jag mig alltid lättare och mer motiverad. Jag kan varmt rekommendera Solveig hon är otroligt kunnig på flera områden och får en att känna sig trygg och välkommen varje gång.
Kan verkligen rekommendera Solveig på Solsinne! Har gått kurs för Solveig och hon är väldigt duktig. Hon anpassar kursen/övningarna efter vad just du behöver och ger dig utmaningar för att du ska kunna utvecklas! Kursen blandar olika övningar med bla intuition, healing, andekontakt, tarotkort, psykometri och mycket mer. Mitt tips, gå en kurs hos Solveig!
Väldigt trevlig och kunnig personal Jag är supernöjd så jag kommer ABSOLUT tillbaka och handlar många ++++ från mig
Så rogivande och mår alltid bättre i själen efter mina besök på solsinne. Rekommenderar starkt.
Har ett stort förtroende för Solveig, Rekommenderar henne varmt.
Solveig är bäst, kan verkligen rekommendera!
Otroligt känslosam upplevelse, väldigt äkta och fint!
Comment on this business

to add solsinne.se map to your website;