facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solskydda.se

Solskydda.se

About

My Home har sedan starten 2006 arbetat med design och interiör för hem och kontor. Vi gör varje vecka kostnadsfria visningar i bostadsrättsföreningar, villor, lägenheter och kontor. Kontakta oss - solskydd, insynsskydd eller mörkläggning.



"Vi styr ljuset - Kostnadsfria hembesökPlisségardiner för fönster och balkong-inglasning.Persienner, Rullgardiner, Lamellgardiner, Markiser.Våra Skandinaviska produkter tillverkas efter era mått och monteras av våra egna möntörer."
Address:
Phone: 08-800800
City: Sundbyberg


Similar places near
Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån 231 meter Duktiga mäklare som kan sitt jobb
OKMA AB OKMA AB 387 meter Vi gör din arbetsplats trevligare
Livet i Fabriksparken Livet i Fabriksparken 441 meter Med Fabriksparken vill vi tillföra umgänge, mat och odling till stadslivet i Sundbybe...
Folkhem Folkhem 907 meter Vi bygger bara hus i trä.
Umami Park Umami Park 2 km Delar av Umami Park genomgår större renoveringar samt ombyggnationer för att möta fra...
Ursvik Entré Ursvik Entré 3 km Här finns det potential och möjligheter att skapa och ta del av en metropol där männi...
Reviews
Vi fick hjälp av Larry och Joakim med en helhetslösning till vår lägenhet, inomhus som utomhus inglasad balkong och vi är sjukt nöjda. Leveransen var snabb med de skräddarsydda produkterna på knappt två veckor. Installationen var färdig på strax under 3 timmar för samtliga 9 fönster inomhus och 11 fönster utomhus till balkongen. Rekommenderas varmt!
Varning, Joakim återkom inte som utlovat trots att jag skickat mina kontaktuppgifter, sorgligt.
Själva produkten och installationen får fem av fem. Däremot blev vår beställning bortglömd och när vi påminde efter två månader utlovades installation inom tre veckor vilket ”bara” överskreds med ett par dagar. Säljaren utlovade på grund av detta reducering av priset, men när fakturan kom var priset trots allt inte reducerat. När jag försökte påtala detta genom att e-posta till den info-adress som angavs i samband med utskick av fakturan fick jag inget svar.
Tyvärr gick det minimalistiska ”handtaget” på plisségardinen sönder efter ett par månader. Trodde de skulle vara lite bättre med tanke på priset. Opraktiska hållare för snörena till persiennerna. Själva insyn/solskyddet är bra.
Så bra passar tider, snabb leverans Service som är så bra. Rekommenderas
Skräp företag! Håller på med olaglig affischering på fastigheter. Hela vårt område i Uppsala har dom satt upp reklam på samtliga fastigheter. Välj en seriös aktör istället som väljer att synas på ett lagligt och uppskattat sätt.
Återkommer om själva solskyddet efter sommaren 2022. När jag fick mina hade solen redan flyttat sig så jag kunde inte utvärdera. Återkommer om ni är intresserade.
Snygga mellan glas persienner. Fanns en drös färger men vi valde neutrala. Valde till installation och nedmontering av gamla persienner. Kostar rätt mycket men det var det värt.
Ett företag som gör sitt jobb väldigt proffesionellt! Rekommenderar!
Proffsig hantering och perfekt montering. Våra bästa rekommendationer
Comment on this business

to add Solskydda.se map to your website;