facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solstadens Marina

Solstadens Marina

About

Försäljning av nya o begagnade båtar o motorer.
Verkstad för reparationer/service.
Tillbehör/reservdelsförsäljning.
Vinterförvaring.

Address: Nattvindsgatan 2, 65221 Karlstad (commune)
Phone: 070-525 54 01
City: Karlstad
Zip Code: 65221


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Mercury se, Marin & Fritid
Similar places near
Forbinabåtar AB Forbinabåtar AB 0 meter En båttur från Forbinabryggan.
Hjertmans Båttillbehör Hjertmans Båttillbehör 2 km Mycket trevlig personal och bra bemötande
Reviews
Servade min Mercurymotor hos Solstadens Marina. Mycket trevligt besök och tillmötesgående. Rekommenderas varmt! Återkommer när det är dax för nästa service.
Dyra och dåligt bemötande, kommer aldrig återvända hit. Det råder fri prissättning på varor och tjänster, det är jag medveten om. Men som kund har jag möjlighet att dela med mig av min upplevelse. Mitt omdöme är en i raden av negativa.
Stort Tack!!! Till solstadens marina som löste mitt motorkrångeltändproblem. Dom löste det två andra mekaniker gick bet på I höstas./varav en är båtmekaniker! Nu vågar jag tro på en båtsommar!! Christer
Skojare! Sålde mig en båt för ca 50.000 kr som Han förklarade gick jättebra i motorn och var nyrenoverad. Visade sig att motorn gick otroligt dåligt och ville oftast inte starta alls. Jag bad om pengarna tillbaka och fick då istället en massa bortförklaringar om att han skulle fixa problemet men blev aldrig av. Helt säker på att han visste att motorn var trasig från början. Och precis innan affären skulle gå i lås sa han att han ville sälja båten till mig privat istället för genom företaget!? Helt sjukt att sånna här skojare som han få fortsätta att bedriva verksamhet!
Ringer företaget för att boka vinterkonservering på min båtmotor, som jag alltid brukar göra. Får ett mycket otrevligt bemötande, informeras att det inte bara är att ringa och tro att man skall få hjälp i närtid. Skulle sitta fint med en charmkurs i kundbemötande. Kontaktar då Gustavsviks Marina i Kristinehamn, trevligt bemötande, inga problem. Kommer aldrig mer besvära Solstadens Marina
Ringde för att få råd om daycruisers. Oerhört nonchalant bemötande. Samtalet avslutades kort med att säljaren inte hade tid med mig längre. Om jag ville något mer så kunde jag komma in i butiken i stället för att ringa. Dags för kurs i kundbemötande i närtid tro?
Jag blev trevligt bemött och lämnade båten för att dra om elkablar, instrument fungerade inte. Hämtade båten, fick gratis justering av förgasare, Marniner 90hk för de hade upptäckt att den gick väldigt ojämnt, lät ju väldigt bra, och åkte sen på semester, väl tillbaka skulle vi ut på Fryken och fiska, innan jag lämnade in båten var den väldigt lättstartad, nu fick jag nätt o jämnt igång, nu går den som ett tröskverk och tjuvstannar hela tiden på tomgång, otroligt ojämnt. Skickade ett meddelande via facebook och ägaren ringer upp direkt och undrar vad som hänt, jag berättar och får till svar att citat " då måsta nått ha gått sönder, vi har 50 års erfarenhet av båtmotorer så vi har inte gjort nått, vi var bara justa och ställde in förgasarna rätt. Pyttsan, den är OTROLIGT svår att tro på. Jag har haft olika motorbåtar i 25 år och är inte helt borta med båtmotorer. Alternativ som finns. 1 De kan inte justera motorer. 2 Något hände när de körde motorn vid test av instrumenten. 3 Något har verkligen gått söndet när båten stått inomhus oanvänd i 3 veckor innan vi skulle ut på Fryken. En liten anekdot till detta, när vi kom in i båthamnen möttes vi av en annan båtägare som undrade varför vi redan var tillbaka. Vi berättade och han bara rystade på huvudet och berättade en kusligt lik händelse med han egen båt från 2017 och dessutom berättade han vad marinan svarat honom, vi har inget gjort, vi har 50 års erfarenhet, något annat måste gått sönder och DET INNAN jag själv fick samma ord i mitt öra. Så en stjärna här är nog i överkant, åk till någon annan.
Fyfan vilka skojare. Sämsta företaget jag haft kontakt med.
VARNING!!! Sämsta bemötande jag varit med om, hur i helvete visa överlever som företagare är för mig en gåta...
Horribelt kundbemötande! Ska inte bedriva verksamhet med sådan personal. Kommer aldrig gå in där mer!
Comment on this business

Directions to Solstadens Marina with public transportation


Karlstad, Nattvindsgatan 140 meters
11
Karlstad Nattvindsgatan 140 meters
Karlstad, Kvällsvindsgatan 230 meters
11

to add Solstadens Marina map to your website;