facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sölvesborgs Bibliotek

Address: Rundg. 4, 294 31 Sölvesborg
Phone: (0456) 16000
City: Sölvesborg
Zip Code: 294 31


Similar places near
Reviews
Fint bibliotek med utbud. Personalen var dock under all kritik. Ville inte ens hälsa och det kändes som att man var till besvär när man ville ha hjälp. Reagerar också på att det är 18-års gräns för att få ett lånekort utan föräldrars tillstånd. Tycker inte det rimmar med tanke på vikten och betydelsen för barn och ungdomars läsning i dagens samhälle.
Ett väldigt mysigt biblioteket med supertrevlig och hjälpsam personal. Jättestor och fin barnavdelning, en ungdomshörna där man kan spela flera olika sällskapsspel.
Fint bibliotek, trevligt upplägg vid barn- och ungdomsböckerna. Bra markeringar i böcker som finns i serier. Dock svagt bemötande av personal då sonen läst sommarboken och lämnat in recensioner till det. Personal bemödande sig inte ens att prata med barnet i i fråga, utan satte ut en back med böcker att välja från och sedan ägnade tiden åt sin telefon! Att uppmuntra läsning och vara nyfiken på vad barnet läst och ställa någon fråga bör ligga i en bibliotekaries yrkesroll. Vi hoppas på ett bättre bemötande vid nästa tillfälle.
Fint bibmiotek fick ladda min mobil där också härligt ställe med många böcker
Fint bibliotek bra personal , som berättade att de fina gamla taklamporna kom från stadshotellet i Sölvesborg, märkligt sammanträffande, här bor vi Ösregn ösregn så vi stannade länge , så det köptes en del , utförsäljning på böcker o tidskrifter hjälpsam personal Värt ett besök
Finns pc och skrivare att låna. Begränsat med böcker men går att beställa dit på några arbetsdagar. Snåla öppettider.
Representanterna är så välkomnande och alltid redo att hjälpa till.
Bra med utrymme, säkerheten för covid och bra bemötande.
Trevlig o kunnig personal, ett ställe att trivas på !
New in sverige trying to learn swedish and need to print docs, staff here=everything you need
Comment on this business

to add Sölvesborgs Bibliotek map to your website;