facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sölvesborgs Golfkrog

Address: 149 Ljunganabbe vägen, 294 91 Sölvesborg
Phone: +4645656277
City: Sölvesborg
Zip Code: 294 91



related searches: Blåregn Sölvesborg, Karlshamns GK
Reviews
Kom hit på rekommendation, och kan konstatera att Sölvesborgs Golfkrog motsvarade förväntningarna. God mat i ganska trevlig restarangmiljö. Fina omgivningar, med utsikt mot viken. Vi kommer tillbaka, och kan också själva rekommendera stället till vänner och bekanta.
Grillbuffe dock utan grillsmak på köttet. För priset 165 blir det en 3a.
Ta en promenad ned till den vita sandstranden och du kommer inte bli besviken. Om kvällen är bron nära golfingen väldigt romantisk att promenera över.Mat: 5/5
Åt lax och romsås med sallad. Väldigt gott.
Trevligt bemötande trots mycket folk och stress. Mycket god mat, men snåla portioner. Vi bad om extra potatis, men den kom aldrig. Gott hembakt bröd. Bra tänk för att minimera matsvinn. Kaffet var blaskigt, synd.
Trevlig underhållning med bra livemusik och god mat
Underbar kök, bra parkering, plats och toaletter
Jag gillar idén men rätterna räckte inte för att mätta en vanlig lunchgäst. Lite mer av mat och kryddor så blir det en stjärna till.
Mysig miljö och härlig stämning men en "grillbuffe" som är ugnsbakad/kokt i bleck hade med enkla medel kunnat vara så mycket mer. Förbered köttet i ugnen långsamt över natten och avsluta med två minuter på grillen så lägger jag till en stjärna eller två.
Tyvärr besviken i dagen annons Dansk Fläskstek och gräddsås som dagens och såg fram emot detta. Men men helt vanlig fläskfile och såsen hade inte en droppe grädde och väldigt smaklös. Och ett tips lägg aldrig rödkålen i samma skål som filen. Men ett stort plus för vattnet.
Comment on this business

to add Sölvesborgs Golfkrog map to your website;