facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solviken Vandrarhem & Konferens

Solviken Vandrarhem & Konferens

About

Välkommen till Solvikens Vandrarhem & Konferens:-)

Story

Solviken är en vacker plats på jorden! Och inte bara det: Solviken är en perfekt anläggning för bröllopet, släktfesten, födelsedagskalaset eller just din förening som behöver någonstans där man kan vara sig själv, bo bekvämt men billigt och äta gott. Eller bara komma och sova på vandrarhemmet i sköna sängar och fräscha rum.

Address: Solviken, 573 94 Tranås
Phone: 0725397070
City: Tranås
Zip Code: 573 94


Similar places near
Tranås Vandrarhem Tranås Vandrarhem 25 km Rekommenderas varmt, rummet var rent och snyggt och luktade fräscht. Allmänt utrymme ...
Reviews
Riktigt härligt ställe att vara på! Johan på Solviken tog hand om oss på bästa sätt. Förutom boende så hyrde vi även deras konferenslokal för en middag där vi även kunde använda ljud/projektor. Riktigt god mat och frukost. Tack!
Mycket trevligt, gemytligt litet boende med sjöutsikt. Sängarna kunde vara lite hårdare, men annars var det ett toppen boende för oss och vår hund.
Toppenläge vid sjön. Bra frukost. Trevlig personal. Tyvärr lite knarriga och lite för hårda sängar.
Fint läge vid sjön med grillplats och sittbänkar. Rent och snyggt överallt på rum, toa mm.
Fantastisk läge på och mycket trevlig personal. Härligt att kunna grilla precis vid vattnet. Vill tipsa om att man kan hyra kanot för en härlig tur på vattnet.
Trevligt vandrarhem vid Sommens strand.
Helt perfekt. .
En magisk sångarhelg tillsammans med mina sjungglada kollegor på fantastiska Solviken. Bra boende, utsökt mat, strålande väder och ett underbart omhändertagande från Peter och hans personal. Det blir svårt att överträffa!
Fräscht vandrarhem med trevlig personal. Kan dock tänka mig att det blir trångt i köket vid full beläggning.
Comment on this business

to add Solviken Vandrarhem & Konferens map to your website;