facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Somaliska Ungdomsförbundet i Sverige SUIS

Somaliska Ungdomsförbundet i Sverige SUIS

About

SUIS är en ideell, religiöst och politiskt obunden ungdomsorganisation som vill samla alla somaliska ungdomsorganisationer i Sverige under en plattform.

Story

SUIS är en ideell, religiöst och politiskt obunden av och för ungdomsorganisationer.

Vi startade 2013 med målet att samla Somaliska ungdomar under ett tak samt vara en organisation där unga somalier i Sverige få en stark röst och själva får möjlighet att skapa och styra föreningar som passar dem för att de känna sig inkluderade. SUIS en självständig organisation som idag består av närmare 3000 medlemmar och 23 föreningar från 9 regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, , Gävle, Norrköping, Jönköping, Uppsala och Eskilstuna. Vi verkar för ökad makt hos unga. Många utmaningar som unga svenska somalier möter kräver samarbete där för Förbundets huvudsakliga ändamål.

Vi vill samla alla somaliska ungdomsorganisationer i Sverige för att vi gemensamt ska förbättra förutsättningarna för ungas organisering och i vårt hemland. Ungdomsorganisationer förändrar och förbättrar unga människors vardag. Att gemensamt driva en ungdomsorganisation ger våra unga Svensk-Somalier en möjlighet till makt och resurser för att påverka sin egen omgivning.

Tveka inte på att höra av er om ni har en ungdomsorganisation som har med unga somalier eller om ni enbart bara vill börja engagerar er.

Address: Kavallerivägen 24, plan 4, 174 58 Sundbyberg
City: Sundbyberg
Zip Code: 174 58


Similar places near
SDUF - Sveriges Dövas Ungdomsförbund SDUF - Sveriges Dövas Ungdomsförbund 9 km SDUF mål är att döva och hörselskadade barn/ungdomar ska leva i ett tillgängligt samh...
Comment on this business

to add Somaliska Ungdomsförbundet i Sverige SUIS map to your website;