facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sommarkiosken - Bjärred

Address: Parkallén, 237 36 Bjärred
Phone: 0771567567
City: Bjärred
Zip Code: 237 36



related searches: Sommarkiosken bjärred age
Reviews
Jättegod glass, men som alltid jättelång kö. Bara 2 expediter som fick jobba på ackord i värmen för att serva alla glassarna. Jag led med dem, då de jobbade på ett väldigt proffetionellt sätt och serviceminded, men knappt hann andas i värmen mellan kunderna. Anledningen till endast 4 stjärnor beror på att de borde ha varit fler som exponerade kunderna. Synd om personalen som var klart underbemannade! 5 stjärnor till tjejerna
Detta är en klassisk glasskiosk som ligger precis mellan den nya restaurangen Bjerreds station och långa bryggan. Glassen kan avnjutas direkt på plats där det finns gott om bord, stolar och parasoller. Ett annat alternativ är att äta glassen under en promenad ut på bryggan och samtidigt inandas den salta havsluften. Det finns gott om parkeringsplatser precis i anslutning till kiosken.
Nostalgikiosken i Bjärred! Har kunnat besöka kiosken sen jag var barn! Samma läge sedan långt tillbaka! Goda glassar i olika former och smaker! Ett måste på sommaren! Vi tar hojen till Bjärred och köper glass!!!
Bästa glassen. Men borde kanske vara på plats när dom ska öppna.
Alltid värt ett besök. En önskan är mer unikt i sortimentet och egentillverkad glass.
Älskar saltströssel och skulle kunna vara utan glassen ...näförresten glassen är oxå supergod
Gott med glass inte snåla då det är stora portioner
Allt för populärt. Lång kö när det är fint väder.
Helt okej ställe. Dock lite lite sittplatser för den mängd folk som tar sig dit. Som jag har förstått det gör dom ingen egen glass utan säljer GBs glass. Kan ju vara så att de gör mjukglassen de gjorde de förr iallafall men tror inte det är så mer ‍ Oavsett så får du mycket för pengarna. Jag köpte två kulor i en bägare och det var rejäla kulor. Helt klart värt 40kr. Är det riktigt varmt ute var beredd på en massa skrikande ungar och föräldrar som inte säger ifrån utan låter sina barn uppföra sig precis som de vill, det är lite trist tycker jag.
Det finns betydligt godare glass i både Lund och Malmö. Inte värt att köa 30 minuter för smaklös mjukglass.
Comment on this business

to add Sommarkiosken - Bjärred map to your website;