facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sommarmusik i Galtström

Sommarmusik i Galtström

About

Weeping Willows kommer till "Sommarmusik i Galtström" och firar sitt 20-års jubileum den 1/7 Biljetter finns att köpa på www.entresundsvall.nu.
Välkomna!

Story

"Sommarmusik i Galtström" hade premiär 2006. Då Helene Sjöholm stod för underhållningen.
Det var en fantastisk kväll och det kom över 1000 personer på konserten.

Helene Sjöholm fick recensenterna att skriva 5+ i tidningarna, inte enbart för att Helene var väldigt bra utan till stor del för konceptet på arrangemanget.
Arrangemanget fick fantastisk respons från besökare som framförallt visade sin uppskattning över inramningen kring arrangemanget dvs att få ta med sig sin egen picnic och filt och sitta i den fina herrgårdparken med herrgården i bakgrunden och lyssna på bra underhållning och njuta av en vacker omgivning.

Arrangemanget har varit årligen återkommande alltsedan dess med undantag för 2014 då herrgården genomgick en renovering.
Övriga artister som uppträtt under "Sommarmusik i Galtström" är Linda Lampenius & LaGaylia, Owe Thörnqvist, Östen med resten, Kalle Moraeus & Bengan Jansson, Sanna Nielsen, Lasse Berghagen, Lisa Miskovsky, Tommy Nilsson, Patrik Isaksson, Uno Svenningsson och Bo Kaspers Orkester

I fjol firade vi 10 års jubileum och i år firar vi ett 20 års jubileum... för ett band med ett sound som får en att rysa!
WEEPING WILLOWS!
Välkommen lördag den 1 juli!

Address: Galtström, 86296 Njurunda, Västernorrlands Län, Sweden
Phone: 0703334446
City: Njurunda
Zip Code: 86296



related searches: Biljetter Galtström, Musik i Sundsvall
Comment on this business

to add Sommarmusik i Galtström map to your website;