facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SommChef, wine & food

SommChef, wine & food
"Wife and the Somm is a neighborhood wine bar and restaurant with a retail wine shop and wine club on premises. A large bar and front window rails offering full service dining and both a front and back patio available for reservations on Resy. The entire space is CA inside/outside, so plenty of fresh air flowing throughout.-Happy Hour from 3:00 - 6:00 with glasses of wine for only $9.00! Also a daily revolving sandwich of the afternoon!!-Every Wednesday is our BURGER OF THE NIGHT that changes every month with seasonal ingredients. They do sell out as there are limited numbers!-Brunch is also now on Sundays!!! Open at 11:00 am every Sunday and served till 3:00 PM with full dinner menu starting at 3:00pm"
Address: Källarmästare g 2, 23343 Svedala
Phone: 0732630629
City: Svedala
Zip Code: 23343


Similar places near
Carinas cafe och Catering allt från festdag till sötsaker Carinas cafe och Catering allt från festdag ... 560 meter Väldigt tillmötesgående, gjorde specialsmörgås enligt. önskemål, och allt väldigt frä...
Cateringfirman på Börringe bygdegård Cateringfirman på Börringe bygdegård 11 km Mycket trevlig personal och proffsigt skött. God mat!! Rekommenderas starkt! Lokalern...
Reviews
Absolut älskar denna plats. Allt vi hade var utsökt och proportionerligt tillräckligt bra för att dela. Service och personal var otroligt vänliga och uppmärksamma. Vi möttes av 5 olika personal i förbifarten och alla önskade oss en god natt, vilket uppskattades. Jag rekommenderar starkt varje rätt som min pojkvän och jag beställde, men om jag var tvungen att välja är musslorna min favorit. Såsen är bara så smakrik! Vi var för mätta för att äta efterrätt där men fick den baskiska ostkakan och chokladkakan att gå. Bara det perfekta slutet på en perfekt måltid!
Mycket mysig matsal med fantastisk atmosfär. Älskar maten med säsongens råvaror och kreativ känsla, allt väldigt gott. Perfekt för att träffa vänner och en stor meny för många val med olika prisklass. Kommer gärna tillbaka om jag var i stan igen!
Fru och Somm var värd för vår bröllopsmottagning och jag kunde inte ha bett om en bättre kväll. Från vår rättegång till menyspecifikationer hade Christy allt täckt. Natten flöt på perfekt, med fantastiska viner, otrolig mat, superb gästfrihet de spelade perfekt bröllopsmusik hela natten. Min man och jag älskar att äta och att äta en fantastisk måltid var verkligen viktigt för oss. Fru & Somm slog ut den ur parken! Maten var spektakulär och vi lämnade med massor av läckra rester för vår smekmånad. Christys service och bakning är båda att dö för och vi kan inte vänta med att komma och fira med dem för våra årsdagar och längre fram!
Min man och jag anmälde mig till vinprovningsevenemanget med middag. Maten var fantastisk, men vinupplevelsen var i bästa fall kaotisk. Det kändes som att vinevenemanget var en efterhand och kastade in i mixen. Tror vi kommer att utforska andra platser för vinprovning.Mat: 5/5
Jag besökte nyligen denna restaurang med stora förhoppningar om en underbar matupplevelse. Atmosfären var onekligen charmig och hade en romantisk touch till den. Jag måste dock erkänna att jag blev ganska besviken på maten. Det kändes som om kockarna inte var på topp dagen för mitt besök. Köttet visade sig tyvärr vara torrt och saknade den saftighet som jag hoppats på, laxen saknade smak och finess. Shishitopepparn, som jag hade provat på många andra anläggningar, var ovanligt kryddig här. Om du letar efter en härlig plats att njuta av ett glas vin och njuta av atmosfären på, kan det här vara platsen för dig. Men om ditt primära fokus är en tillfredsställande kulinarisk upplevelse, är det bäst att utforska andra alternativ.
Wow! Maten här var fantastisk. Jag tog med min vän för att fira hennes födelsedag. Det är en avslappnad restaurang med hög atmosfär. Vi anlände en timme tidigt innan vår bokning och personalen vänligen lät oss ta del tidigt. Vi beställde gulsvansnyckelbenet och korven pappardelle. Hamachi var inte torr alls, och en mycket stor del. Tillagad perfekt. Pappardellen var också utsökt gjord och full av smak. Min vän gillar att pappardelle i allmänhet görs med färsk pasta, vilket var fallet här. Hon är också en ganska duktig kock och gav henne ett godkännande. Lite av ett exklusivt ställe, jag kanske måste ta med en dejt? Den enda nackdelen är att det inte finns en parkeringsplats, så du måste hitta parkering på gatan. Vi parkerade i ett kvarter i närheten. De bad också om ursäkt för att de inte hade musik, men jag tror att det är bättre att de inte gjorde det, annars skulle de behöva kämpa för att höra något
Wow! Utan tvekan en av de bästa måltiderna vi har haft som familj på ett tag. Vi gick på lör utan en reservation men kom tidigt runt 6:15 och de hade ett bord. Vi beställde bläckfisk, korv pappardelle, blomkål, ångade musslor och cacio pepe. Allt var fantastiskt men de ångade musslorna och bläckfisken var de tydliga utmärkelserna. Vi hade också lite plats för efterrätt och beställde pot de crème och baskiska kakan som inte heller får missas. De har också ett Tokaji-ökenvin som du måste ha med baskiska.
3,5/5 Detta är ett vackert utrymme. Restaurangen var mycket större än den ser ut och var ganska full. De har en imponerande vinlista därav namnet men maten var ärligt talat underväldigande. Till förrätt var salladen med gyllene och rödbetor och burrata enkel och trevlig. Broccolini var också enkel men väl tillagad hade en crunch. Ahi tartar var förmodligen det mest smakrika föremålet jag hade. Den serverades på två sätt tataki och tartar ovanpå ett puffat chips. Jag önskade att den presenterades som en traditionell tartar rund form med chipsen på sidan. Till sist var entrén jag provade Hamachi-kragen. Det kom ut som luktade fiskigt vilket fick mig att tro att det inte är färskt. Saknade smak men bra portion. DET BÄSTA VARET JAG HADE: Baskisk cheesecake. Jag glömde fråga servern om desserterna gjordes internt. Så läcker. Jag skulle förmodligen komma tillbaka en gång till bara för att ge det en chans till, men inte mitt första val när jag kommer tillbaka.
Härlig "grannskap" med riktigt genomtänkt tillagade rätter och en otrolig vinlista. Min vän och jag beställde 2 aptitretare, 1 förrätt och 3 sidorätter och var sååååå fyllda! Definitivt få svampen och ankan som de var stjärnan i måltiden; de var båda att dö för!! Inredningen/stämningen var också i toppklass.
Fantastisk atmosfär och härlig upplevelse. Maten, även om den var mycket god, motsvarade inte alla mina förväntningar. Sammantaget fortfarande en mycket bra restaurang.Mat: 4/5
Comment on this business

to add SommChef, wine & food map to your website;