facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SONA Connect

SONA Connect

About

Erbjuder behandling för alkohol-/drog-/spelberoende, anhörigstöd, utbildning och föreläsningar kring beroende och tillfrisknande.



"SONA Connect är det självklara valet i frågor som gäller missbruk och beroendeproblematik. Vår primära verksamhet utgörs av behandling i olika former. Vi erbjuder alltifrån kortare upplägg av motiverande samtal till mer omfattande upplägg som heldygnsbehandling. Vårt förhållningssätt grundar sig i ett relationellt perspektiv som ställer individen i fokus. Vi erbjuder också utbildning till yrkesverksam personal som kommer i kontakt med missbruk och beroende. Vi erbjuder då enstaka föreläsningar eller mer omfattande uppdrag som handledning i missbruksfrågor."
Address: Amiralsgatan 26, 211 55 Malmö
Phone: +46739343394
City: Malmö
Zip Code: 211 55



related searches: Sona connect app, SONA Connect recensioner
Similar places near
Human Gardening Human Gardening 2 km Mycket inspirerande och givande lunch föreläsningar med olika teman, oftast inbjudna ...
Provita Nytida Provita Nytida 3 km Missnöjd med Provita.
Provita Nytida Provita Nytida 4 km Missnöjd med Provita.
Arteget AB Arteget AB 5 km Mer info om oss och våra tjänster finns på hemsidan www.arteget.se
Reviews
Sona Connect är det bästa som har hänt mig. De är en genuin verksamhet som bygger på professionalitet, äkta omtanke, kunskap och engagemang. Med väl handplockad personal ser de klientens helhet och levererar en behandling som är specifikt skräddarsydd för varje individs behov.
SONA en verksamhet som lever upp till kraven att se individen hjärta till hjärta i seriös verksamhet där bemötandet och utmaningen hanteras medmänskligt och proffesionellt.
Sophie & Aminah är fantastiska! Rekommenderar varmt!
Comment on this business

to add SONA Connect map to your website;