facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Söndrumsskolan 6-9, Halmstads kommun

Söndrumsskolan 6-9, Halmstads kommun

About

Söndrumsskolan är en helt ny skola med modern miljö och tänk i undervisningen. På Söndrumsskolan har vi tillgång till IKT som stöd för lärandet.

Story

Söndrumsskolan är en helt ny skola med modern miljö och tänk i undervisningen. På skåpen finns bland annat graffitikonst.

På Söndrumsskolan har vi tillgång till IKT som stöd för lärandet. Alla elever i år 6 - 9 har iPad som verktyg för skolarbetet. På skolan har vi Macdatorer när vi behöver komplettera iPaden.

Söndrumsskolan är en skola med 480 elever. Vi ligger i stadsdelen Söndrum med närhet till havet. I skolans utemiljö har vi tillgång till skatepark, fotbollsplan, ytor för friidrott och en ny fin parkmiljö med sittgrupper. Söndrumsskolan öppnar för sitt första läsår den 19 augusti 2013.

På första våningen ligger elevhälsan, verkstäder och ateljéer för våra praktiska och estistiska ämnen samt laborationssalar för NO ämnen. På andra våningen finns teorisalarna. För att ytterligare stärka kvaliten i skolan har vi tillagningskök och ett modernt skolbiblio-/mediatek.

En viktig del av vår verksamhet är elevhälsan. På skolan har vi skolvärdinna, kurator och skolsköterska på heltid samt Studie och yrkesvägledare.

På Söndrumsskolan erbjuder vi språken franska, tyska och spanska både som språkval.

Skolan har många internationella kontakter och nätverk. Våren 2013 tog vi emot elever från Normandie i Frankrike, och våren 2014 kommer elever från Söndrumsskolan att återgälda besöket genom att resa till Avranches i Normandie, där vi ända sedan 1994 har ett återkommande utbytesprojekt med Collège la Chaussonnière.
Hör gärna av er om ni är intresserade av att veta mer om vår skola.

Hans Åkerlund, rektor Söndrumsskolan
Telefon: 070-200 61 18

Maria Rüter, rektor Söndrumsskolan
Telefon: 070-646 25 26

Address: Knut Peters väg, 302 92 Halmstad
Phone: 035-137000
City: Halmstad
Zip Code: 302 92



related searches: Sportlov Halmstad 2022, Grundskolor Halmstad, Skolfoto 2021 Halmstad, Vallåsskolan lov, Sjukanmälan trönningeskolan, Skolfoto 2020 Halmstad, Särskolan Halmstad, Halmstad Vallås
Similar places near
Eketånga Montessoriskola Eketånga Montessoriskola 2 km den e fett sne lo
Nyhemsskolan Halmstad Nyhemsskolan Halmstad 5 km bra skola, började där höstterminen 2014 var 6 på tiden lärde mig mycket och hade rol...
Frennarps Byskola Frennarps Byskola 5 km Liten skola, ok personal.
Österledsskolan Österledsskolan 19 km Verkligen bara sådär, ett fåtal lärare försöker, men det mesta är verkligen undermåli...
Comment on this business

to add Söndrumsskolan 6-9, Halmstads kommun map to your website;