facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sook

Address: Mall of Scandinavia , Solna 169 79, AB, SE
City: Solna
Zip Code: 169 79


Opening Hours

Monday: 10:00-22:00
Tuesday: 10:00-22:00
Wednesday: 10:00-22:00
Thursday: 10:00-22:00
Friday: 10:00-22:00
Saturday: 10:00-22:00
Sunday: 10:00-22:00


related searches: Sook solna price, Sook solna menu, Sook solna restaurant, Sook solna buffet price
Similar places near
Restaurang Amira Restaurang Amira 740 meter Trevligt AW-hak med orimligt låga priser. Ibland är det lite underbemannat mellan 17-...
Angelos Angelos 2 km Jätte god mat och trevlig personal!
Reviews
Beställde shawarma mix och kyckling wrap. Det droppade fett från wrappen, ingen bra smak. Shawarma mix; köttet var indränkta i fett och den var hård. Ingen god smak av shawarma, bara fett. pommesen var dom sämsta jag smakat, typ el dorados big pack. Ca 280 kr för allt.. kunde ha gjort bättre och billigare hemma.
Aldrig några köer trots evenemang, men det förklaras av att de knappt har något på menyn att servera. Logistik, planering och lagerhållning verkar brista rejält. Just nu är det en stor besvikelse, vilket många blev frustrerade över.
en stjärna är mycket för denna restaurangen, Äckliga kyckling med hårda bitter som kan inte tuggas, smakar ingenting bara hårda äckligt kyckling, för dyrt och serverade kallt mat, gamla sås och pommes. Kommer aldrig tillbaka igen och rekommenderas inte alls
Vilken otrevlig kille i kassan !! Man ville kasta kvittot och gå därifrån!!!!Tjänst: 1/5
Okej, det är första gången jag besöker den här restaurangen. Åt en rejäl portion för ca 130 kr. För maten ger jag 5 av 5. Men allt som allt ger jag 3 av 5. Tycker att personalen borde servera maten. Besökte stället med familjen. Kändes jobbigt att flera gånger resa sig upp och gå fram och tillbaka för att hämta maten och bestick, dricka och glas, vatten och annat. Tappade aptiten till slut. Så stor restaurang borde ha personal som levererar mat till borden. De personal som bemötte mig var MYCKET trevliga och behjälpliga med servicen. En annan sak jag vill påpeka att själva inredningen. Borde och stolar passar inte restaurangen. Jag tänker på att sitta och äta bekvämt. Tycker inte att man ska förbereda salladen i tallrikar innan man har fått kunder. Hummos i tallriken så ut som den hade torkat. Beställer ni mat där säg till att få ny och fräsch med allt.
Det är ok mat. Möjligen aning lite små rätter. Jag har ätit lunchMat: 4/5
Det gick fort och personalen var trevlig, men maten var typ vanlig kebab, fast dyrare. Hade inte väntat mig värsta cuisinen men trodde att det skulle vara fräschare, maten var bara fet och smakade inte så mycket.Mat: 1/5
Riktigt nöjd med maten. Gick fort att få ut och smakerna var autentiska. Trevlig personal och rekommenderas varmt.
Riktigt bra ställe med mycket att välja mellan. Vi tog ett biffspett och lammspett med pommes. Köttet var grillat och kryddat perfekt. Pommesen var goda o och rörorna smakade bra. Sallads buffén och såserna är också bra. Tyvärr så är ljudnivån fruktansvärt hög där inne och atmosfären lite stressig så man orkar inte med att sitta kvar en längre en tid.
Helt acceptabelt käk med ett arabiskt tema, dock en tråkig falafel. Trevligt bemötande med den äldre herren som välkomnar dig och ser till att du hittar en bra plats.
Comment on this business

to add Sook map to your website;