facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sorby Veterinärmottagning

Sorby Veterinärmottagning

About

Veterinärmottagning för hund, katt och övriga smådjur. Vaccination, kastrering, id-märkning, undersökning, behandling.

Story

Välkommen till Sorby Veterinärmottagning! Leg. Veterinär Emma Lillje hjälper dig med din hund, katt eller annat smådjur. Vaccination, kastrering av katt och hanhund, id-märkning, undersökning, behandling samt besiktning av vuxna djur och kattungar/valpkullar. Personligt bemötande och omtanke om ditt djur i en lantlig miljö. Ring för tidsbokning!

Address: Björskogs-Sorby 222, 73197 Köping
Phone: 0703936610
City: Köping
Zip Code: 73197


Similar places near
Evidensia Djurkliniken Köping Evidensia Djurkliniken Köping 10 km Kunnig och bra bemötande
Reviews
Jättebra veterinär som tog sig tid att prata med oss och verkligen känna igenom vår Neelix när han hade ont i ryggen från sitt diskbråck. Mycket professionell veterinär. Veterinären stannade inne hos Neelix och oss i över 1/2 timme. Många andra ggr när vi varit på andra ställen har det tagit 5 min och ingen tid för frågor etc. Rekommenderas.
Var här för ett pass till vår Dvärgschnauzer Morris inför vår semestertripp till Norge. Vi fick ett trevligt bemötande och allt gick smidigt från att få en snabb tid till vi hade passet i vår ägo. Ett extra tack från vår Morris som vi verkligen upplevt haft en strålande resa.
Trevlig personal …bra bemötande. Är bara så missnöjd med hur fasansfullt dyrt det är….man har inga andra möjligheter med att bara BETALA …..men att det ska skilja så vansinnigt på prissättningen mellan Köping och Strömsholm…när båda är samma företag ……både på produkter och veterinärkonsultation och behandlingar. Skärp till er och gör något åt priserna ……man känner sig lurad av er
Dålig service men dyrt
Underbar personal med bra bemötandeTack för att ni tog hand om vår Kiara på bästa sätt.
Har fått ett bra bemötande under alla år jag haft katt, vilket är 16 år. Nu när det var dags att avsluta allt, så blev det en fin stund med tydlig beskrivning hur det går till. Fick också mycket tid att säga hejdå till en älskad katt
Bra bemötande och trevligt personal.
Följde med som sällskap. Den som tog emot gav intrycket av att vara lite sur eller besvärad.
Supernöjda både jag och hunden Turbo . Trevligt bemötande av superbra personal. Min hund blev väl omhändertagen, opererad och var glad att få komma på återbesök. Rekommenderas varmt !
Den var bra mycket trevligt bemötande.
Comment on this business

to add Sorby Veterinärmottagning map to your website;