facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sörvikshamnen, Mörudden, Hammarö

"Restaurang på Hammarö där du kan njuta av fantastisk utsikt och god mat. Vi serverar lunch eller à la carte. Du kan även hämta med mat hem eller beställa catering för större sällskap. Kika på vår hemsida eller följ oss på Facebook & Instagram där vi hela tider håller er informerade."
Address: 663 33 Hammarö, Värmlands Län, Sweden
City: Hammarö
Zip Code: 663 33



related searches: Sörvikshamnen mörudden hammarö age, Skoghalls Båtsällskap, Båtplats Hammarö, Skoghall Hamn
Reviews
Oklar personal. Bokade bord utomhus telefonledes 2h före besöket, men fick ett bord reserverat inomhus med förklaringen att man inte kunde reservera utomhus. Gick inte helt friktionsfritt att ändå få sitta ute. Två av borden utomhus var sedan reserverade av andra !. Beställde "flank kött" och club sandwich. Rätterna hade väldigt mycket smält ost och saknade finessen man kan förvänta sig utifrån prisbilden. Fint läge!
Hamburger smakade helt OK men inte lax. Också portionerna var löjligt små. Det fanns ingen salladbuffé utan den enda sallad man fick var den som serverades med maten utan sås. But location is amazing!
28/6 - morsdag. Superfint ställe med god mat, men dessvärre så var det en ung tjej till servitris som gjorde min upplevelse väldigt tråkig. Hon var väldigt otrevlig mot mig och mitt sällskap och alla frågor man ställde fick man en spydig kommentar tillbaka och en ton som inte hör hemma inom service. Inte heller ett leende framkom från henne under tiden hon serverade. Tråkigt att man som kund känner sig som en ”börda” samt känslan av att man inte är välkommen från personalen.
Hammarös bästa restaurant men fin utsikt över Vänern. Här serveras lunch och alacarte tillsammans med något gott att dricka. Det går att sitta både inne och ute på terrassen. Maten är vällagad och av hög kvalitet, priset är därefter.
Maten smakade helt OK men portionerna var löjligt små. Det fanns ingen salladbuffé utan den enda sallad man fick var den som serverades med maten. På uteserveringen domnade måsar och kajor. Inga piggband var monterade så fåglarna satt 1.5m ovanför nacken och väntade på att kunna atakera den lilla mat som serverades.Mat: 2/5
Jättefin, mysig restaurang med fantastiskt läge. Trevlig personal som uppmärksamma på gästerna. Jättegod mat till bra pris.Mat: 5/5
Rent och snyggt trevlig personal. Stora yter ingen trängsel. Rena och snygga toletter med handsprit tvål och mys ljus. Maten var smakrik med lagoma portioner! Väl värt ett besök
Inte toppen… fint läge absolut men det var väl det… vuxnas mat var okej men varför ska det vara curry i allt?! Barnens mat var det något annat med… inga grönsaker så långt ögat kunde nå.. en barnet tog en burgare och den var så tragisk och horribel. Det var bara gå hem och laga mat åt barnet… servitrisen var ung så det är okej att hen inte var helt serviceminded. Tyvärr är detta ett ställe som vi aldrig mer tänker besöka.
Var på onsdagens räkfrossa/burgare/ceasarsallad med musikquizz. Servicen var inte snabb men maten god. Åt räkfrossa. Tyvärr hade man inte tagit höjd för att det finns glutenallergiker, så ingen paj utan endast bröd för mig. Drink- och vinmenyn var bra. Allmänt om badplatsen: Vattnet är skönt att doppa sig i och badbryggan bra, men tyvärr sänks betyget pga alla snusprillor och fimpar som ligger överallt. Mjukglassen dyr och liten.
Härlig matupplevelse. Väl värt ett besök för både mat och utsikten över Vänern. En lagomt stor meny med nog med rätter för att alla ska finna något gott.
Comment on this business

to add Sörvikshamnen, Mörudden, Hammarö map to your website;