facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sotenäs GK

Sotenäs GK

About

Sotenäs GK

Story

Banan som är en 27-hålsanläggning, är vackert inplacerad i den Bohuslänska naturen. Hänsyn har tagits till både natur och kulturhistoria vid byggnationen. Karaktären är en blandning av skogs- och parkbana, omgiven av bohusländska klippor som markerar närheten till Västerhavet. Banan är oftast spelbar från tidig vår till sen höst.



"Vårt hotell ligger i direkt anslutning till Sotenäs fantastiska golfbana. Hotellet har 17 rum varav ett rum är en svit. Alla rum har dusch och toalett på rummet, WiFi, TV samt egen balkong. På hotellet finns också ett konferensrum för ca 10-12 personer och en bastu. Det finns två rum som är handikappanpassade samt att vi har två rum där vi välkomnar hundar"
Address: Önna, 450 46 Tossene, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 052352302
City: Tossene
Zip Code: 450 46



related searches:
Reviews
Tee tär lite ojämn men annars super
Fantastiskt fin bana i riktigt bra skick 27 fina hål!!
Karlstads Kammarkör intog förbeställd lunch den 21 aug efter ett körläger på Hållö. Maten smakade helt fantastiskt inklusive ett rikligt salladsbord. Proffsigt rakt igenom och mycket prisvärt!
En under bar bana fint skick En sak är minus att betala 350:- för bil så bör dom vara städad. Inte en massa näsduk och andra papper och skräp
Kul med olika slingor att spela. Bra kondition på greener och fairways.
Trevlig bana god mat och kanon service plus en otroligt härlig, pro!
Mycket fin miljö
Helt fantastiskt ställe God mat fint boende mkt trevlig personal bra bana
Det är mycket mer än golf klubb...det är verkligen a mixed upplevelse för....nature....familjen resort....mat....och hotel vistelse..... Tack för härligt möte....o lycka till
Spelade 9 håls bana och ka rekomenderas inte som andra 9 banor utan mycket bra standard på denna
Comment on this business

to add Sotenäs GK map to your website;