facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sotenäs Trä

Sotenäs Trä

About

VI GÖR BOHUSLÄN ÄNNU BLÅARE!
Sotenäs Trä finns nu på tre orter längs västkusten.
Från Strömstad via Tanumshede till Bovallstrand hjälper vi dagligen många proffskunder och konsumenter med små som stora byggprojekt.

Story

VI GÖR BOHUSLÄN ÄNNU BLÅARE!
Sotenäs Trä finns nu på tre orter längs västkusten.
Från Strömstad via Tanumshede till Bovallstrand hjälper vi dagligen många proffskunder och konsumenter med små som stora byggprojekt.

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi di med alltifrån rådgivning, beställningar samt transport till din byggarbetsplats och mycket mer!
Sotenäs Trävaru AB är delägare i Woody, Sveriges största byggvaruhandel. Woody ingår i inköpsorganisationen Interpares. Woody har 120 olika medlemsbutiker runt om i landet och över 400.000 artiklar i lager. Tack vare kedjans storlek kan vi göra stora inköp till låga priser. Sotenäs Trävaru AB handlar även med andra leverantörer, både lokala och globala. Exempel på lokala leverantörer är hantverksmässigt gjorda kvalitetsdörrar från Bovalls Dörrbyggeri, och fönster från Tanumsfönster. Båda levererar produkter som tål det hårda klimatet längs kusten.

Interpares startade 1944 och Sotenäs Trävaru AB 1918. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet vad våra kunder vill ha. Vi tar ansvar för att du får byggvaror med hög kvalité. En av våra styrkor är det stora lagret som alltid är välfyllt. Med detta heltäckande lager kan du som kund alltid hitta det du behöver. Vi har stora, överskådliga och moderna lokaler. Allt finns under tak. Vår personal har lång erfarenhet och hjälper dig med råd och tips. Våra turbilar ser till att du får hem produkterna enkelt och i tid.

Address: 456 47 Bovallstrand
Phone: 0523-66 70 60
City: Bovallstrand
Zip Code: 456 47



related searches:
Reviews
Här får jag alltid hjälp med alla mina konstiga frågor.
De har allt och suverän service
Bra, men dyrt i jämförelse med andra byggvaruhus.
Ligger perfekt nära min morfars hus. Kanske lite specifikt för men om man ska greja där är det ju utmärkt att ha en byggvaruhandel nära till huset.
Varje gång man behöver nåt så hjälper de till på bästa sätt.
Man hittar det man söker
trevlig personal och välsorterad butik
Nära, bra och kunnig personal
Superbra betjäning
Väldigt trevligt ställe, trevlig personal, bra service.
Comment on this business

to add Sotenäs Trä map to your website;