facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sovel Kött & Grill

Sovel Kött & Grill

About

Sovel Kött & Grill

Story

Köttbutik! Kolgrill! Sushi! Vegetariskt! Café! Bar!
Från svenskt smågårdsproducerat kött till KOBE!!! Köp i vår butik eller låt oss kolgrilla! SUSHI på dagens bästa fångst! Helt enkelt, det ska vara gott att äta:)

Address: Smedjegatan 1, 131 54 Nacka
Phone: 086418150
City: Nacka
Zip Code: 131 54


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 22:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: Sjöstaden Skybar, Restaurang Göteborg Stockholm, Bistro Sickla, Sickla Köpkvarter, Libanesen hornstull, Erssons Sickla, Smokehouse nacka, Bio Sickla
Similar places near
Texas Longhorn Texas Longhorn 153 meter God mat. Bra service. Bra avstånd mellan borden.
Sushi-bar Tosa Sushi-bar Tosa 871 meter Fantastiskt bra sushi! Mycket trevlig personal! Fina upplägg! "Domo Arigato"...
Boule&Berså Boule&Berså 1 km Fin ställe och snälla personal och god mat köttet var väldigt gott
Sushirullen Nacka Forum Sushirullen Nacka Forum 2 km Kul nytt koncept. Lite opersonliga sittplatser, mitt i Forums mittfåra.
Asian Delicious Asian Delicious 2 km Rätt god standardbuffe men inget vegetariskt protein alls att välja på. En enda är ...
Miss Goong sushi Miss Goong sushi 2 km Ouppmärksam och nonchalant personal som tittar ner i golvet eller blippar med sin mob...
Reviews
Mycket stort urval av bra kött och föredömligt att man kan välja mängd utifrån egen aptit 200 gr och i flera steg upp till 500 gr för alla olika köttsorter. Dessutom finns flera bra alternativ för dem som inte äter kött. Maten således bra. Servicen är trevlig men lite orutinerad / virrig stundtals. Miljön trevlig med en ljudnivå som går att prata i utan att höja rösten.
Ätit här två gånger nu och båda gångerna underbar mat. Bra kvalité kött med helt ok priser. Synd att man låter middagsgäster äta i svettiga shorts och träningskläder. Malbec’en kostar 89kr på bolaget så det priset kan man ju sänka tycker man till en anständigare nivå. Justerar man lite klassen på vinerna så är det helt ok att ta 400+ för en flaska. Personalen är relativt unga och oerfarna men någon gång ska man ju lära sig. Men i helhet så är vi positiva till denna restaurang, köket levererar och täcker upp för de små brister som finns.
Trevlig stor och luftig lokal. Familjevänlig restaurang. Vi beställde Iberico Secreto och entrecôte till huvudrätt. Båda köttbitarna var tillagade till en perfekt temperatur. Tillbehören var godkända. Saknade lite fler ölsorter på fat. Totalt sätt en trevlig upplevelse och rekommenderar för större sällskap och barnfamiljer.
Trevlig inredning och personal. Kunde legat bättre med mysigare utomhus miljö. Ligger vid stort shopping center. Maten var god och vällagad. Är man köttätare har man möjlighet att få en rejäl bit. Finns även shusi,pokebole, hamburgare,sallader mm Vegetariska alternativ: Fanns flera olika bla tofu. Parkering: Finns stor parkering direkt utanför
Vi åt middag här och fick ett fönsterbord med utsikt över en stor parkeringsplats inte så pittoreskt Det fanns en hel del olika kött att välja på och även mängden kött kunde varieras. Prisskillnaden mellan 200gr och 300 gr var så pass liten så vi valde båda 300 gr. Maten var helt ok men inget extra speciellt vilket gjorde att det inte riktigt kändes prisvärt. Populär är den iallafall så det är en god idag att boka bord
Trevlig och rustik inredning. God mat i rikliga mängder. Bröd och olja hade inte behövts. Bra servitörer som levererade maten snabbt och rätt. Bra priser!
Trevlig miljö. Mycket god mat. Vi fick en tjej som var ny på jobbet fredrika vilket var lite otacksamt för henne, vi hade många frågor om maten, och om olika dryck vilket ställde henne lite mot väggen. Men hon löste detta på absolut bästa möjliga sätt, även om det vart lite spring för henne. Vi är mycket nöjda med besöket som helhet och kommer besöka sovel igen.
Ett hårstrå låg i min mat och servitrisen ville få det till att det var mitt hår som låg i maten, hon menade på att ingen av kockarna hade långt hår men kvinnan i köket lagade mat utan hårnät..otrevlig stämning då de inte ville ge med sig. Synd, vi gillade stället och har varit där många gånger innan men detta var sista gången!
Fantastisk mat och suverän service. Precis ALLT är noga utvalt och så väl genomfört! Hög kvalite till bra pris. Tack för en otroligt god middag med jättefin service! Vi kommer snart tillbaka!
Kan ej rekommendera att äta middag på denna resturang. Initialt trevlig bemötande av personal. Lång väntetid för att få maten serverad, trots få antal gäster i restaurangen. Efter ca 30-40 min informerades vi att maten skulle dröja… När maten väl serverades var det ej värt väntan. Fetaostsalladen borde döpas om i menyn, till sallad som kan innehålla spår av fetaost. Efter att vi efterfrågade om det gick att få mer fetaost så fick vi till svar att det var så salladen serveras, efter ytterligare diskussion och påtalande att det var lång väntetid samt uteblivet bröd till tilltugg, så gick servitören motvilligt till köket för att se över möjligheten att få mer fetaost. Efter en kort stund återkom samma svar att det var så salladen serveras och att det skulle kosta extra i sådana fall… ingen vidare kundservice. Maten var som bäst medelmåttig, torftig hamburgare, med vattnigt hamburgerbröd, och en något för hårt stekt kyckling. Med hänsyn till priset var förväntningarna högre. Har ätit lunch där några gånger och som har varit bra. Middag var dock första och sista gången.
Comment on this business

Directions to Sovel Kött & Grill with public transportation


Nacka Sickla strand 110 meters
Sickla strand 110 meters
401
403
491
821
Sickla bro 150 meters
25F
405
409
410
411C
413
414
420
422
469
492
496
497
Nacka Sickla bro 150 meters
Sickla industriväg 170 meters

to add Sovel Kött & Grill map to your website;