facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spårvägsmuseet

Spårvägsmuseet

About

Stockholms lokaltrafikmuseum, ett prova-på museum för alla åldrar! Museet är för tillfället stängt för flytt. Invigningen av nya museet i Hjorthagen är planerad till hösten 2020

Address:
Phone: 08-686 1760
City: Nacka



related searches: Spårvägsmuseets vänförening, Gasverkstorget, Gasverkstorget 1, Polismuseet, Stockholm Transport Museum, Livrustkammaren, Skansen, Museer Stockholm
Similar places near
Reviews
Nya spårvägsmusett öppnar 2021 nästa år
Stockholms bästa museum. Kan lätta slå en dag där, dock så är det stängt pga renovering även fast Google säger annorlunda. Ser fram emot när de öppnar igen! 6/5 för utställningarna enligt mig :
Riktig nostalgitripp med veteranbussen, roligt att se gamla filmer och känna igen både färdmedel och lukter.
Barnens självklara favorit när de var mindre. Inga problem att slå ihjäl en hel dag där faktiskt. Mycket att titta på och göra för alla. Intressanta utställningar och barnens favorit minitunnelbanan.
Bra och skojigt ställe för barnen. För barn under två år så finns brio tåg att leka med om inte det andra intresserar dom. Är man allmänt intresserad utav tåg och buss så är det bra ställe att besöka.
Barnen älskar detta som nu tyvärr hålöer på att flyttas . Hoppas att det blir lika stort och minst lika roligt . Barnen gillar att prova saker och det fick man göra här . Att åka minitåg och sitta i en förarhytt och köra är väödigt uppskattat .
Tyvärr finns det inte kvar i den formen idag
Ungarna älskar det här stället. Man får röra det mesta!
Man får klättra in i och kolla på gamla bussar, tåg och ett par droskor. Finns även ett miniatyrtåg som åker genom museet. Även vuxna får plats.
Comment on this business

to add Spårvägsmuseet map to your website;