facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SPA FOR HJO

SPA FOR HJO

About

SPA FOR HJO Rusa in Sväva ut

Story

På FOR HJO är det lätt att hämta kraft och komma i balans när tempot i livet är högt. Hos oss hittar du behandlingar som passar just dig.
För att få huden att se frisk ut och kroppen att må bra måste vi äta rätt, sova, skratta röra på den och ta hand om den.
Detta är den filosofi jag tror på och som ligger till grund för mitt koncept.



"SPA FOR HJO är beläget i Sveriges minsta och vackraste stad HJO, omgiven av gamla kurorts historia.Ta dig tid att koppla av och investera i ditt välbefinnande. På SPA FOR HJO är det lätt att hämta kraft och komma i balans när tempot i livet är högt.Hos oss kan du njuta i Relaxen, Poolen 33° eller bastun och här hittar du behandlingar som passar just dig!För att få huden att se frisk ut och kroppen att må bra måste vi äta rätt, sova, vila, röra på den och ta hand om den.Detta är den filosofi vi tror på och som ligger till grund för vårt koncept."
Address: Skövdevägen 19, 54433 Hjo
Phone: 0733-655504
City: Hjo
Zip Code: 54433


Reviews
Stor fin bastu, poolen var riktigt varm, passar perfekt för vattengymnastik, rymlig relax med stora solfönster. Fina välstädade omklädningsrum. Vänlig personal som gärna svarar på typiska turistfrågor. Försäljning av lokalproducerad honung. Fanns endel annat också
Gått till Sofie i flera år. Alltid nöjd när jag går därifrån.
Mysigt ställe vi hyrde badet med vattengympa och mat efteråt. Trevligt upplägg, enda negativa var att matportionerna var väldigt små, annars gott! Kommer besöka igen!
Grym på allt hon gör!
Mysigt litet SPA. Här finns en varm och skön bassäng, bastu och en relaxavdelning där du kan luta dig tillbaka i en skön stol med en kopp te. Finns flera olika typer av behandlingar att välja bland. Har provat spirulinainpackning och rygg/nackmassage och kan rekommendera båda varmt. Här finns också Jockes under-bar där du kan äta frukost, lunch eller ta en fika.
Alltid trevligt 5 bemötande, kunnig personal, serviceminded, god fika, rena och fräscha men något slitna lokaler. Duktiga på kroppens uppbyggnad, funktioner, reaktioner och hållning från knopp, själ och kropp. Bra & noga utvalda produkter, de värnar om miljö, hälsa samt noga med bra lokala & svenska producenter & produkter.
Ett mysigt stället med kanonbra behandlingar som får en att bli riktigt avslappnad. Pool och bastu finns också att hyra. Rekommenderas,
Helt fantastiskt! 60 minuter av total avkoppling
Mysigt ställe med trevlig personal Fantastiskt avslappnande. Vi hade poolen och bastun för oss själva
Underbart litet ställe vi kommer tillbaka
Comment on this business

to add SPA FOR HJO map to your website;