facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spader Madame Retro Vintage

Spader Madame Retro Vintage

About

Retro & Vintage butik i Vikarbyn. Kläder, prylar och möbler från 1940, 50, 60 och 70 talet.

Story

Känslan att stå i porten till Spader Madame Retro Vintage. Äntligen, äntligen är du här! Här kommer du hitta helt unika Vintagekläder från flera tidsepoker. Nu kan resan börja.
Stilfulla 30-40 tals klänningar samsas med holkärmsblusar och kjolar med mycket vidd samt fantastiska klänningar från 50 talet. Den lilla svarta med strasspänne hänger bredvid den helplisserade korta A-linjeklänningen och dräkten i turkost. Psykedeliska mönster blandas med blommigt och OP mönster. 1970 talets hippiemode och vågat utsvängda byxben, allt finns representerat – även herrkläder från samma decennier.
Spader Madame Retro Vintage butik i Vikarbyn. Kläder, prylar och möbler från tidigt 40-tal, härliga 50-tal, ljuva 60-tal och fram till det glada 70-talet!

Spader Madame Retro Vintage Öja Tyskvägen 3 795 95 Vikarbyn 070-6068689 www.spadermadame.se


Vi köper hela eller mindre delar av dödsbon och kan hjälpa till att tömma bostaden samt flyttstäda. Vår specialité är kläder, prylar och möbler från tidigt 1900-tal fram till 70-talet.

Hur det fungerar?

Kontakta oss så bokar vi ett möte där vi tillsammans går igenom vad som ska göras, samtidigt kan vi göra en värdering av sakerna som ni är intresserade av att sälja. Besöket är kostnadsfritt och utan förpliktelser. Ni får sedan ett anbud av oss på de saker som ska säljas och det arbete som skall utföras.
http://spadervintage.blogspot.com



"Så var det förr. Nostalgi, minnen och upplevelser finner du i vår butik som är fylld med unika kläder, prylar och möbler från förra sekelskiftet framtill 70-talet med fokus på 40,50,60 och 70-tal. Varje plagg, varje sak har en berättelse, en historia att berätta. Vår uppgift är att dela denna historia vidare, att låta allt få en andra chans.För att följa oss genom vardagen kika in på vår Facebook sida.SpaderMadameRetroVintage"
Address: Öja Tyskvägen 3, 79595 Vikarbyn
Phone: 070-6068689
City: Vikarbyn
Zip Code: 79595


Reviews
Otroligt ställe för alla vintage och retro älskare! Maximalistens dröm Trots det så var beredd på damm och trångt utrymme. Svårt att veta vad saker kostar då det inte finns prislappar på nästan inga av varorna
Alltid lika trevlig och pratsam hon som driver butiken.. Vi var här förra året med våran beige/svarta Packardbil och fyndade massa kul grejjor och kläder.. Detta året när vi nu bor i Rättvik så kommer det bli mååånga fler besök framöver! Detta är ju en av våra favoritställen på listan..
Försökte besöka detta ställe men när vi kom fram tog det en bra stund innan vi förstod att det inte ens var öppet, lita inte på öppettiderna på nätet. För mig är det a och o att öppettiderna stämmer, hopplöst att köra långt annars. Deras skylt med loggan är snygg och vi hoppas att det var bättre ordning i butiken som vi inte ens fattade vart den var, kanske har det inte vart öppet på länge? än utanför. Önskar nästa besökare bättre lycka!
Fin butik men ganska dyrt och föreståndaren sa till oss på ett otrevligt sätt att vi parkerat fel det finns fö inga anvisningar var man ska parkera, men det är iaf inte på motsatt sida vägen. Då tappar man ju helt lusten att spendera en enda krona i butiken.
Återbesök: Älskar verkligen att gå runt här inne det är så kul och att det är rörigt passar till men priserna är återigen något skeva. Hittade återigen ett halvt blekt plagg som att det hängt i ett fönster för över 300 kr. När det är dyrare än Stockholms vintage butiker på plagg i mycket sämre skick så blir det tyvärr aldrig något köp. Hemmasydda kläder för 600 kr? Nej tack. Och man blir mött med attityd när man påpekar något. ________________________ Väldigt välsorterad vintage butik. Något dyrt bara. Ville köpa en 60-tals kappa som kostade 700:- men när vi tog ut den för att se hur den såg ut ute i ljuset så var den blekt på halva sidan. Skulle då få 10% rabatt på priset. Nej då köper jag hellre en hel och ren kappa någon annanstans.
Välsorterad butik med massor av kläder. Tyvärr är här ganska så dyrt för gamla kläder. Hemmasydda klänningar för över 600 kr. Det mesta som är i ok skick kostar 500 och uppåt. Då kan det vara solblekt, lite trasigt mm. Och ingen vilja att pruta. Synd. Då blir det inga köp.
Fantastisk vintagesamling där man kan stanna hur många timmar som helst och leta bland kläder, klänningar, skor och hattar 1920tal-1970tal. Det blir alltid ett besök varje sommar när jag passerar Dalarna. Rekommenderas!
Här kan du hitta nåt roligt om du gillar gammla saker men även sånt som du hittar på dollastore... Kändes lite som lurendrejeri vissa saker.
Otroligt hur mycket gamla kläder och allt möjligt annat som finns.
Underbart ställe med MASSA kläder och skor.
Comment on this business

to add Spader Madame Retro Vintage map to your website;