facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sparbanken Lidköping

Sparbanken Lidköping

About

Välkommen till Sparbanken Lidköping! Vi har som målsättning att svara inom 24 h på vardagar.

Story

Välkommen till Sparbanken Lidköping! Vi har som målsättning att svara inom 24 h på vardagar.



"Kundservice har öppet för kontantärenden för dig som är kund i Sparbanken Lidköping på måndagar kl. 9.30-15.00 och torsdagar kl. 9.30-18.00.Tidsbokade möten kan ske även utanför bankens ordinarie öppettider. Hitta en tid som passar dig - oavsett om det gäller ett möte inne på banken eller via telefon."
Address: Nya stadens torg 3, 531 31 Lidköping
Phone: 0510545500
City: Lidköping
Zip Code: 531 31



related searches:
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 62 meter Min mors bankkort slutade fungera så hon beställde ett nytt. När hon försökte ta ut p...
Reviews
Öppet till 15,00 Ringde 14.50 Röst talade om att det var öppet till 15, sen välkommen åter.. Dålig stil ! Efter mycket gott bemötande, vid efterkommande besök, 5av5. Summa 3-3
Här släpps just nu bara 5 kunder in i taget, bra säkerhetstänkande.
En utav dom sämsta bankerna i Sverige, undvik denna bank om ni kan! Värsta servicen och personalen där tror dom är delägare i Sparbanken eller något med deras attityd.
Så himla bra när vi var där
Ringde precis och ville ha lite rådgivning nu när bouppteckningen är klar efter min mammas bortgång. Otroligt otrevlig person i luren som inte lät mig prata färdigt innan hon avbröt mig, samt extremt hetsig ton. Har haft liknande bemötanden tidigare här. Överväger att byta bank.
Otrevlig och icke profs chef. Hon beter sig så aggressive framför sina personal. Det är klart varför personalen är så dryga. Värsta upplevelse i hela mitt liv. Ett stjärna är otroligt mycket för dem. Man känner sig skyldig. Är så ledsen att klev in i såna bank.
Tack för hjälpen med tjänsten. snabbt enkelt. med ovanstående och en stiftelse som "öser" lokala pengar över våra lovande lokala förmågor genom stipendier - vad mer kan man begära!
Dålig service. Mycket dryg och otrevlig personal jag fick hjälp av...
Service är ngt de glömt
Ansökte på deras hemsida om att öppna ett företagskonto inom restaurangbranschen, blev uppringd å att de skulle titta på ansökan, en vecka senare ringer jag å då klämmer de ur sig att det kan bli svårt för att de inte vill ha med den bra schen å göra. Då kunde dom sagt det på en gång
Comment on this business

to add Sparbanken Lidköping map to your website;