facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sparbanken Rekarne

Sparbanken Rekarne

About

Välkommen till Sparbanken Rekarne på Facebook! Här svarar vi på dina frågor, vardagar 09:00-18:00.

Tänk på att inte lämna ut känslig information, t. ex. PIN-kod, lösenord, konto- och kortnummer i sociala medier.



"Sparbanken Rekarne är en lokal bank, verksam i Eskilstuna och Strängnäs kommuner. Banken ägs till hälften av den lokala Sparbanksstiftelsen Rekarne, den andra halvan ägs av Swedbank.Sedan 1996 har banken och stiftelsen tillsammans satsat över 300 miljoner kronor på lokal utveckling."
Address: Kungsgatan 5, S-631 93 Eskilstuna
Phone: +46 771-82 70 00
City: Eskilstuna
Zip Code: S-631 93



related searches:
Similar places near
Handelsbanken Handelsbanken 241 meter Att säga att denna bank är dålig är att vara snäll. Att denna bank ens existerar är u...
Cashonline Cashonline 2 km Skaffa smidiga finansieringslösningar för ditt företag redan idag
Reviews
Sämsta bank man kan välja. Jag blev drabbad på 450kr som påminnelseavgift från CSN pga bankens e-faktura funktion funkade inte för maj faktura och banken vill aldrig erkänna sitt fel plus det värsta kundtjänst, man känner sig pratar med en vägg.
Ringer swedbank som ska ha diverse personliga id. Sen är de inte ens anträffbara per telefon ! Swedbank bör ej få bedriva verksamhet. !!! Noll service ! Ej kontaktbara via mail telefon . Denna Bank känd för penningtvätt i Baltikum borde förbjudas om inte Finansinspektionen gullat med dem .
Har varit kund i 20 år men aldrig mer. Kundtjänsten är bemannad av personer som inte ens vet vad som står om deras rutiner på hemsidan och påstår saker som inte stämmer/helt ologiska. Jag har flyttat allt - lån, pensions, konton till annan bank. Det sista de lyckades göra vara att spärra mitt bankID fast det redan var flyttat till den nya banken.
Fick riktigt dåligt bemötande från bolånesidan idag vid mitt besök! Rekommenderar inte denna bank till någon, de vill inte ha med kunder att göra!
Sämsta banken. Byter gärna bank här o nu!!! Lån osv
Dom i receptionen är bra men resten. Näsan i taket o strunta i allt folk..
Fick precis bemöta en VÄLDIGT otrevlig kvinna på företags avdelningen via telefonbanken. Man ska väl bemöta sina kunder bra och inte inleda samtalet med att skrika och vara otrevlig, utan istället förklara så man förstår. REK EJ DENNA BANK TILL FÖRETAG!
Satt 1 timme och väntade på min nummerlapp och då var det tydligen inte ens någon som jobbade med just mitt kategoriserade ärende...
I receptionen var tjejen jättetrevlig och glad, kände mej välkommen Sen körde det till sej när jag fick träffa en kvinna som skulle hjälpa till att fixa till ett konto till jag är god man kopia på att jag är god man dög inte var tvungen att lämna originalet vilket jag inte hade med mej... Då får du komma in med det det var inget som jag blev upplyst om när jag ringde kundtjänst och frågade om jag behövde beställa tid.... Berättade mitt ärende och presenterade mej... Kvinnan på banken ville veta... Varför ska du ha ett konto till? Varför har du inte gjort det tidigare, jag ser att du är god man sen 1 år.... Och.... Jag behöver inte upplysa henne om någonting ang personen som jag företräder Jag gick... Aldrig mera den banken....
det är bara en katastrof, man måste byta personal, de jobbar som de vill, ingen disciplin, det står att de jobbar från 10.00, men de öppnar när de vill
Comment on this business

to add Sparbanken Rekarne map to your website;