facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sparrarps islandshästar Recreation Center

Sparrarps islandshästar Recreation Center

About

Sparrarps islandshästar är ett nystartat företag som erbjuder människor med olika behov och önskemål att rida och umgås med våra islandshästar



"Ride in the wonderful nature of Skåne on Icelandic horsesTurridning på IslandshästarRidskolaÄventyrsridning i naturenUpplevelse på hästryggenAvkopplingFamiljeeventHästarTurridningTuridningNaturSkogsemester aktivitet eventsommarlov eventfamilj aktivitetfamilj semesterBarn ridningUngdom ridningVuxna ridninghyra hästuterittnordsvenskvarmblodridlektionholiday ridinghorsesrelaxfamilyexperienceadventureforestpferdReitenUrlaubAktivitätridinglessonEichWald"
Address: Sparrarp 2440, 28276 Hästveda
Phone: 0451-288390
City: Hästveda
Zip Code: 28276



related searches:
Reviews
Väldigt härlig ridtur i bokskogen med trevliga hästar & super-trevlig ledare ! Alla var jättetrevliga ! Tack snälla ni !!
Tack för en fantastisk dag på hästryggen i vacker natur. Passade bra för hela familjen
Tråkigt när man har bokat Islands ridning så får man inte ens en islandshäst och en av oss fick en häst som inte kunde tölta…. Det var oorganiserat och rörigt, tog väldigt långt tid att komma iväg och mycket väntetid. Fikan var under all kritik, 50kr för en fralla och lite ost. Smutsiga muggar och termos, kaffet var gammalt och kallt och allmänt smutsigt omkring där vi åt. Nej, inte alls trevligt. Skulle inte rekommendera det!
Det var jättekul att få komma hit på tur. Superfin häst med härlig galopp och tölt som jag fick rida. Vi red en mysig väg i fin natur. Jag kommer jättegärna tillbaka i sommar. Trevligt bemötande och det bjöds på go fika.
Den är helt fantastisk något alla skulle prova var här den 23/12 med delar av min familj så roligt vi hade på rundan med superfina hästar
Jätte bra ställe med fina välmående hästar och fantastisk natur! Jag och min sambo red en två timmars tur på jättefina pigga hästar, och vi var verkligen super nöjda. Kommer definitivt tillbaka om vi har vägarna förbi!
Philip tog emot mig och min 7 åring för en kort ridning tillsammans. Först fick vi visa vad vi kunde och eftersom att jag inte kan så blev vi ledda på en trevlig runda i skogen. Min dotter tyckte att det var lite tråkigt att hon inte fick rida själv då hon sett fram emot att få tölta, men jag tycker det var bra att vi gick efter säkerheten först. Sen fick hon rida lite själv inne i ridhuset. Men inte tillräckligt enligt henne. Vi ämnar att komma tillbaka då jag upplevde en god hållning av hästarna, mycket bra och trevligt bemötande samt ett service tänk.
Vi är en grupp med blandade ålder och riderfarenhet. Vi fick en mycket trevlig dag med professionellt bemötande och fina hästar. Hästarna blev fördelade perfekt för våra personligheter och erfarenheter. Vi hade tre ledare med ut och delade gruppen efter halva turen i en snabb och en lugn grupp. Båda turerna gick på vackra skogsstigar. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Sparrarps islandshästar.
Min dotter och hennes kusin som är medelgoda ryttare red ut i skogen och hade superkul! De töltade och galopperade och tyckte att det var super-kul! De väntar på nästa gång de får åka hit. Även min son som är nybörjare provade på att rida i paddocken där han fick göra balans övningar. Efter det ville han börja rida. : Instruktörerna var mycket trevliga och jag kan helt klart rekommendera en ridtur på Sparrarps islandshästar! /Mattias
En superfin tur på 2 pigga hästar. Bra ledning först i paddocken och grundlig undervisning om just de hästarna. Min systerdotter blev helt förälskad i Olga, hästen hon red. Vi åker definitivt dit igen.
Comment on this business

to add Sparrarps islandshästar Recreation Center map to your website;