facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Specialbilar i göteborg AB

Specialbilar i göteborg AB

About

Vi är en märkesoberoende handlare med många års erfarenhet inom branschen.
Hos oss hittar du ett stort urval av begagnade bilar i mycket bra skick och med

Address: Trankärrsgatan 14, 425 37 Kärra, Västra Götalands Län, Sweden
City: Kärra
Zip Code: 425 37



related searches: Specialbilar Stockholm, Begagnade bilar Göteborg, Specialbilar Helsingborg, Moberg Bil, Lyxbilar Göteborg, Trankärrsgatan 14
Similar places near
Reviews
En nycket trevligt upplevelse från början till slut Alexander skall ha en stor eloge för både en smidig hantering, snabb respons och ett otroligt bra bemötande på plats
Riktigt bra bemötande och bilen var framkörd inför provkörningen. Stort tack till Magnus för en bra upplevelse.
Dålig bemötning mot kunder jag skulle köpa Golf R idag gick för att kolla på den men man sa inte ens hej i början va bilen ute och när vi kollade på den så kom någon och körde in bilen jag gick in och skulle fortsätta kolla på bilen men då måste man bilen så de gjorde att jag ångrade mig att köpa bil från dem Rekomenderar ej!!
Bemötandet var utomordentligt av Magnus, hjälpte mig med allt till färdig affär, Kan gott rekommendera!
Mycket bra bemötande och service vid försäljning av bil till detta företag, extra cred till Alexander som skötte allt perfekt.
Extremt bra bemötande och väldigt nöjd med min affär. Alexander som var säljaren på denna bilhandlaren var grym och så lätt att ha & göra med, rekommenderar starkt!
Från första kontakten med Alexander på Specialbilar så fick vi ett vänligt o proffsigt bemötande. Precis som Alexander lovade så var bilen jättefin, nästan som ny trots 12 år på nacken när vi kom till Hisings Kärra. Stort tack Alexander för en snabb o trevlig affär. Mvh Knutte Björn o Isac
Alltid super trevliga och tillmötesgående. Har köpt två bilar och det har aldrig någonsin vart något problem. Stort tack Alexander och Specialbilar!
Har endast gott att säga om denna bilfirma som hjälpte och löste allt. Alexander säljaren måste vara den trevligaste säljaren jag stött på.
Varmt rekommenderad bilhandlare. Från första kontakt till provkörning var de ytterst proffsiga och hade svar på alla frågor. Vid provkörning upptäckte jag ett stenskott på rutan samt ett annat mindre fel. På 3 dagar åtgärdade de samtliga fel och bilen var i toppskick när jag hämtade ut den. Här kommer jag köpa bil igen.
Comment on this business

to add Specialbilar i göteborg AB map to your website;