facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Specsavers Sverige

About

Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna.

Story

Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna. Med 114 butiker över hela Sverige erbjuder vi mer än 1000 olika bågar från de senaste märkena och designers - från det senaste modet, i de nyaste materialen, färgerna och formerna. Vårt mål är att bli alla svenskars föredragna optiker och att leverera glasögonbågar och kontaktlinser till det svenska folket mot bra priser.



"Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna."
Address: Östra Storgatan 33, 291 31 Kristianstad
Phone: +4644102320
City: Kristianstad
Zip Code: 291 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Specsavers priser, Synoptik, Specsavers Stockholm, Specsavers Norrköping, Specsavers linser, Specsavers Umeå, Specsavers Malmö, Synsam
Similar places near
Direkt Optik Sverige Direkt Optik Sverige 71 meter Här ska du handla dina glasögon! Mycket trevlig och kompetent personal som verkligen ...
Aoptik Kristianstad Aoptik Kristianstad 83 meter Så kunnig trevlig personal i Kristianstad. Rekommenderas varmt.
O.W. Anderson Optik O.W. Anderson Optik 136 meter Familjärt, hjärtligt och varmt
Direkt Optik Sverige Direkt Optik Sverige 341 meter Kan varmt rekommendera deras kvinnliga optiker. Super proffsig
Direkt Optik Sverige Direkt Optik Sverige 2 km Välj någon av de andra två firmorna som ligger bredvid. Optikern som verkade vara rät...
Reviews
Min mamma hade tid idag för en synundersökning. Vilket bemötande och personal , woow säger jag bara. Väldigt nöjda. Rekommenderas verkligen.
Ingen kundtoalett ! Denna affär kan du INTE besöka om du har besvär med blåsan. Personalen påstår att " de glömde " toaletten när de planerade affären !!! Tur att de inte glömde ytterdörren. . .
Vilka hjälpsamma och kunniga tjejer. Träffade 3 olika under mitt besök för att kolla synen och välja bågar. Alla kunniga, hjälpsamma och trevliga. Rekommenderas verkligen.
Trevligt bemötande hela vägen. Snabba på att lösa eventuella akutare synundersökningar ringde idag och fick en tid på em. Även Optikern va rolig och lättsam Trygg och bra stämning bland personalen. Skulle jag få problem med synen längre fram i livet skulle jag gå hit ! Idag "klarade" jag "besiktningen" på ögonen
Otroligt bra service . Har aldrig känt mig så väl bemött och omhändertagen hos en optiker innan.
Har aldrig varit med om så underbara, trevliga skojfriska människor som dessa är, verkligen hjälpsamma och kunniga i deras område, äved personalen hjälper varandra om utmaning är för stort, rekommenderar dessa starkt!
Kommer alltid till telefonväxel när jag försöker nå er. Har fått mitt synintyg bortglömt och blivit tvungen att ansöka om mitt körkortstillstånd mer än två ggr nu pga att synintyget ej kommit in från min optiker. Planeringen av körkortet skjuts upp.. Allmänt väldigt trevlig personal och försöker verkligen vara trevlig!
Fantastisk service, rekommenderar butiken i Kristianstad varmt! Både jag och maken fick god hjälp vid val av bågar och de var fantastiska mot sonen 4år som emellanåt blev rastlös.
Ytterst trevlig och tillmötesgående personal! Mycket trevligt att besöka er! Kan varmt rekomenderas
Fått "service" utav samma manliga person ett par gånger, han är alltid totalt ointresserad utav allt. Hade även linsträning med denna personen, han brydde sig inte ett dugg, har aldrig skådat en person som är så nonchalant och otrevlig. Han sa ju att han studerade, så jag antar att han hatar sitt jobb och inte vill vara där, för det märks varje gång man haft otur att få "service" utav han. Den äldre herrn som jobbar där är däremot alltid trevlig. Men en person som ovan sätter tonen för hela kedjan tyvärr.
Comment on this business

Directions to Specsavers Sverige with public transportation


Kristianstad Regionmuséet 60 meters
2
3
Kristianstad Centralstation 190 meters
1
1132
1140
1148
1157
1165
1240
2
3
4
544
545
549
550
551
552
553
554
558
Pågatågen
SkX 1
SkX 3
SkX 4
Öresundståg
Kristianstad Söderportskolan 300 meters
2
3
4
549
553
554

to add Specsavers Sverige map to your website;