facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Specsavers Sverige

About

Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna.

Story

Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna. Med 114 butiker över hela Sverige erbjuder vi mer än 1000 olika bågar från de senaste märkena och designers - från det senaste modet, i de nyaste materialen, färgerna och formerna. Vårt mål är att bli alla svenskars föredragna optiker och att leverera glasögonbågar och kontaktlinser till det svenska folket mot bra priser.



"Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna."
Address: Stortorget 1, 574 32 Vetlanda
Phone: +4638312460
City: Vetlanda
Zip Code: 574 32


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 15:00


related searches: Specsavers priser, Synoptik, Specsavers Stockholm, Specsavers Norrköping, Specsavers linser, Specsavers Umeå, Specsavers Malmö, Synsam
Similar places near
Synsam Sverige Synsam Sverige 113 meter Nja blir nog en annan optiker behövde ta en försäkring om jag ville behålla mina näst...
Reviews
Dålig service och okunnig optiker. Mina testlinser som jag fick efter synundersökningen såg jag inte alls med. När jag kom tillbaka på återbesök sa en annan optiker att receptet är fel och att jag måste boka ännu en ny tid för en ny synundersökning... Dessutom tog receptionisten först betalt för en glasögonundersökning så jag blev tvungen att efter mycket om och men betala för linsundersökningen som jag ju hade bokat. Optikern var dessutom otrevlig under undersökningen. Rekommenderar verkligen inte till någon.
Bra service, först på telefon och sen även i butiken. Mycket imponerad och dessutom lagade de mina trasiga bågar helt gratis trots att jag inte är kunde sedan tidigare. Rekommenderas varmt!
Trevligt och kompetent personal
Comment on this business

to add Specsavers Sverige map to your website;