facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Specsavers Sverige

Specsavers Sverige

About

Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna.

Story

Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna. Med 114 butiker över hela Sverige erbjuder vi mer än 1000 olika bågar från de senaste märkena och designers - från det senaste modet, i de nyaste materialen, färgerna och formerna. Vårt mål är att bli alla svenskars föredragna optiker och att leverera glasögonbågar och kontaktlinser till det svenska folket mot bra priser.



"Specsavers erbjuder glasögon, bågar och kontaktlinser med en oslagbar kombination av stil, expertis och värde för pengarna."
Address: Kungsgatan 34, 632 20 Eskilstuna, Sweden, Sweden
Phone: +4616131101
City: Eskilstuna
Zip Code: 632 20


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:30
Tuesday: 09:00 - 17:30
Wednesday: 09:00 - 17:30
Thursday: 09:00 - 17:30
Friday: 09:00 - 17:30


related searches: Specsavers priser, Synoptik, Specsavers Stockholm, Specsavers Umeå, Specsavers Norrköping, Specsavers Malmö, Synsam, Specsavers kundtjänst
Similar places near
Se & Synas i Eskilstuna Se & Synas i Eskilstuna 242 meter Hej och välkomna in till vår läckra butik på Nygatan 19! Vi hjälper dig gärna med val...
Optalmica Optalmica 276 meter Fantastiskt vänlig och kunnig personal! Jag har fått en helt ny värld efter min starr...
Tunapark Tunapark 2 km Här finns det mesta mannen behöver.. Närheten till Parken zoo camping om du är ute på...
Synoptik Eskilstuna Tuna Park Synoptik Eskilstuna Tuna Park 2 km Inte nöjd betalar mycket månadsvis på sonens glasögon och får betala extra för att la...
Reviews
Vissa ur personalen borde byta arbetsplats, riktigt dåliga på bemötande vid disken, kan inte undkommit chefen på plats, detta bekymmer har ni haft i flera år.
Både kunnig o trevlig personal
Var där i somras men glömde skriva att jag blev jättenöjd med glasögonen. Bemötande och hantering av såväl butikspersonal som optiker var väldigt bra. Återkommer när det blir dags för nya!
Trevlig personal och bra priser där
Riktigt dåligt kundbemötande av personalen. Jag skulle göra en synundersökning för körkort, optikern sa att jag fick komma tillbaka och göra en "riktig" synundersökning för glasögon. När jag sedan kom dit andra gången sa hon att jag inte alls behövde glasögon, och hon blev irriterad när jag frågade varför hon bett mig att komma dit en gång till. Jag skulle råda er att gå till en annan optiker.
Helt värdelösa och högfärdiga. Behandlar kunden som en plåga. Suckar och stönar när man ber om hjälp. Synundersökningen gick fort och inte alls noga. Glasögonen blev felslipade två gånger! Aldrig kommer jag sätta min fot där igen!!
Mycket dåliga, ger mig fel glasögon. Undvik! Kommer aldrig köpa glasögon där igen!
Så Oservice inriktade inte alla i butiken. Bemöter absolut inte kundens bästa. Dålig attityd och öppenhet!! Ska verkligen byta kedja.
Riktigt dåligt kundbemötande av personalen. Rekommenderar ej...
ja dom är trevlig o hjälpsamma
Comment on this business

to add Specsavers Sverige map to your website;