facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spelbutiken Tärningen

Spelbutiken Tärningen

About

Försäljning av rollspel, brädspel, kortspel, Magic, tärningar, figurspel, tärningar och hobbytillbehör. Officiell outlet för MylingSpel och SagaGames.

Story

Försäljning av sällskapsspel, kortspel, rollspel och böcker samt fika.



"Drakar & Mazariner erbjuder ett brett sortiment av Brädspel, Kortspel, Figurspel & Rollspel. Här hittar du någonting för alla. Vår engagerade & kunniga personal hjälp dig gärna med tips och rekommendationer."
Address: Södra Långatan 22, 39232 Kalmar (Kalmar)
City: Kalmar
Zip Code: 39232


Similar places near
FamilyfunKalmar FamilyfunKalmar 4 km På Family Fun får hela familjen hjälpas åt med kluriga utmaningar som skapar glädje o...
Reviews
Trevlig och mysig butik. Hjälpsam personal. Mitt intresse är inom Pokemon och de har de senaste produkterna inne dock inget större utbud av det. Men utifrån butikens storlek så är jag mer än nöjd med det som finns och att kunna gå in till den lokala spelbutiken och hitta de man vill ha eller få det beställt.
Fantastiskt trevlig och hjälpsam personal med gott utbud och rekommendationer!
Jag har varit lite bitter på denna butik i några år, vid tidigare besök så har personalen varit mer intresserad av att fortsätta spela rollspel med sina polare än att till exempel ta betalt i kassan. Gick förbi på nytt nu ett par år senare väldigt stort utbud av Magic, brädspel och figurspel samt väldigt hjälpsamma och mycket trevlig personal. 5 av 5 väldigt bra!
En väldigt mysig liten affär. Har ett hyfsat utbud med spel och alla till ett rimligt pris men det som stod ut extra var personalen. Hade bra koll på det mesta och var extremt trevlig. Jag kommer komma tillbaka och köpa nåt snart!
Väldigt trevlig personal och väldigt fräsch butik. Hade velat haft ett lite större utbud av dnd 5e men förståeligt med den lila mängden kvadratyta.
Liten men välfylld butik. Ger suveräna tips oavsett om du är helt oinsatt eller spelsamlare.
Trevlig och hjälpsam personal. Bra priser. Lite utplockat på hyllorna bara, vilket var synd. Fanns dock några intressanta saker som man inte ser varje dag.
Skulle leta brädspel men tyvärr litet utbud här. Fick i alla fall med oss ett spel.
Väldigt bra spelbutik för kortspel och även lite annat.
Bra tärningar, förutom när det verkligen gäller.
Comment on this business

to add Spelbutiken Tärningen map to your website;