facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spelplats Vinbäcken

Spelplats Vinbäcken

About

Spelplats Vinbäcken är en mötesplats för scenkonst. Vinbäcken ligger stax utanför Kristianstad, i Skånes Viby.

Story

Strax utanför Skånes Viby ligger spelplatsen Vinbäcken. Ett charmigt vitt hus, placerat med hela framsidan mot Kristianstads vackra vattenrike. Huset besitter en lada, en jättestor gräsplan, en underbar mångskiftande äppellund och massor av sommarblommor. Just där ville vi skapa en spelplats! Spelplatsen Vinbäcken ska bli en mötesplats för kultur av alla dess slag. En mötesplats för människor som har lust att mötas. En mötesplats för alla oss som tror på kulturens kraft. Men framförallt en mötesplats för oss som tycker om, njuter av och utvecklas med/av teater, musik och scenkonst.



"Strax utanför Skånes Viby ligger spelplatsen Vinbäcken. Ett charmigt vitt hus, placerat med hela framsidan mot Kristianstads vackra vattenrike. Huset besitter en lada, en jättestor gräsplan, en underbar mångskiftande äppellund och massor av sommarblommor. Just där ville vi skapa en spelplats! Spelplatsen Vinbäcken ska bli en mötesplats för kultur av alla dess slag. En mötesplats för människor som har lust att mötas. En mötesplats för alla oss som tror på kulturens kraft. Men framförallt en mötesplats för oss som tycker om, njuter av och utvecklas med/av teater, musik och scenkonst."
Address: Byholmsvägen 146, 291 51 Kristianstad Skånes Viby, Skåne Län, Sweden
Phone: 0708648373
City: Skånes Viby
Zip Code: 291 51 Kristianstad


Reviews
Stora artister, mat och fullständiga rättigheter. En annorlunda och helt fantastisk plats att vara på. Rekommenderas varmt.
Otroligt mysig och trevlig plats, trots att det regnade
Mycket trevligt! Bra teaterföreställning, trevlig servering och gott att äta!
Rekommenderas varmt! Och god mat fick vi också. Fortsatt glad sommar och samma tur med vädret som vi hade i lördags på premiären. Vi bara älskar Vinbäcken. Kramar!
Föreställningen var över förväntan, superduktiga artister och skådespelare i en mysig trädgård. Maten är suverän och personalen var alltid trevliga och hjälpsamma. Ett besök rekomenderas starkt!!
Trevligt ställe om det inte regnar
Helt ok ställe! Renlighet, nja, inte så som jag önskar.
Väldigt mysigt litet ställe med egen restaurang och stor trädgård. Såg Jeppe på Berget av en fantastisk liten ensemble av lokala förmågor med fina karriärer. Platsen ligger längs en mindre landsväg, knappt trafikerad alls och scenen ligger på innergården.
Vacker plats, fint utbud av förtäring och fantastisk underhållning med Cyrano!
Väldigt trevligt, med bra uppträde.
Comment on this business

to add Spelplats Vinbäcken map to your website;