facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spice 'n Rice

Spice 'n Rice

Story

Spice 'n Rice serverar rykande färska rätter från Fjärran Östern. Vi har som koncept att erbjuda matgästerna en genuin smakupplevelse av thai och vietnamesisk mat, kombinerad med snabb service och tillagning med öppet kök. Vi har anammat smidigheten och enkelheten hos fastfood-restaurangers sätt att beställa och betala, utan att försumma matens kvalitet och smak.

De färska råvarorna wokas bara på beställning, för att behålla den krispiga konsistensen och den autentiska smaken. Med det öppna köket kan gästerna se hur deras beställda rätter tillagas på minuten direkt framför dem, som om man skulle stå vid ett gatustånd mitt i Thailand.



"Vi serverar rykande färska thai- och vietnamesisk maträtter, från öppet kök och med snabb service. Maträtterna wokas först när kunden har lagt sin beställning vilket borgar för den goda och autentiska smaken så som du kan få vid en streetfood stånd på din utlandsresa i Asien."
Address: Allegatan 49, 50337 Borås
Phone: 033 130 333
City: Borås
Zip Code: 50337


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Spice N Rice owner, Spice N Rice Express, Spice and Rice menu, Spice n rice Dorset Street Menu, Spice and Rice portobello, Spice N Rice Dublin 1, Spice n Rice Dublin 8, Spice and Rice number
Similar places near
Eest Restaurang & Sushibar Eest Restaurang & Sushibar 243 meter En kvalitativ och fin sushirestaurang. Det finns ett stort urval av både sushi och ma...
Restaurang Thai Silk Restaurang Thai Silk 419 meter Wow vad fräscht! Vi ramlade in här av en slump för en vecka sedan. I samband med att ...
Aom & Rot Aom & Rot 820 meter Fick maten snabbt och smaka gott! Trevlig personal :
Young Thai Young Thai 1 km Alltid god mat och alltid stora portioner. Snabb och bra service och aldrig några pro...
Sabaidee Opeja Sabaidee Opeja 2 km Jättegod thaimat och jag rekommenderar det mycket. Det är faktiskt min morfars syster...
Restaurang Chopsticks Restaurang Chopsticks 4 km Riktigt god mat och bra service. Portionerna var en bra storlek, inte för mycket så m...
Reviews
Jag har ätit kycklingfilé cashewnötter här sedan dagen dom öppnade. Alltid lika gott och alltid bra hetta! Bor nu mer i Stockholm och det finns inte någon Thai-restaurang här som är lika bra! Varje gång jag är i borås så äter jag på spice n rice.
Hade kollat på hemsidan vilka öppettider som gällde för Nyårsafton, öppet med reservation, kom till Spice'n rice vid 12.40 så stängt som det kunde bli. Kollade hemsidan senare på eftermiddagen, det stod fortfarande öppet. Ska man inte kunna lita på informationen på hemsidan. Det blir tummen ner
Maten var god, men en barn potion räcker möjligt till en liten asiat men inte till en svensk grovarbetare. Jag var hungrig när jag gick där ifrån. En 2a av 10 möjliga från mig..
God mat på en central plats men tyvärr tråkigt bemötande och ingen servicemind alls från personal. Brukar ofta vara tråkiga / kalla. Besökt er väldigt många gånger Denna gången blev jag missnöjd på grund av lunchpris 11-16 enligt hemsida men nekar mig lunchpris då de ändrat till 15? Jag kom in 15.30 pågrund av att ni har lunch till 16 . Lite kundservice ska man väl ändå ha, har ni gjort fel så kompenserar man för en nöjd kund.
GÅ INTE HIT VAD NI ÄN GÖR!!!!!!!!!! Dåligaste bemötandet jag någonsin fått i mitt liv, och jag är en kvinna som arbetat i restaurangbranschen i över 10 år. De skriver att man får ”grönsaker” i maten som endast består av två morötter och två paprikor och lök. Jag frågar om jag kan få mer grönsaker då säger hon i kassan med dålig attityd att rätten är så. Att jag får betala extra för lite extra morötter och paprikor. Det består endast av nudlar och massa kyckling som inte ens ser färdigt ut. Jag frågar om jag isåfall kan få pengarna tillbaka eller om de kan göra rätten med ”grönsaker som det står u menyn” men nej. Väldigt dåligt att inte försöka göra gästerna nöjda på något sätt. De vill inte ens försöka eller kompromissa på något sätt. Fick lägga tallriken åt sidan och inte äta något ALLs. OTROLIGT BESVIKEN!!!!!
Beställde vegetariskt nudlar och fick ändå kyckling i. Detta händer gång på gång. Skrev även i kommentar både på svenska och engelska att jag inte vill ha kyckling och ändå så får jag det. Maträtten heter nudlar med grönsaker vegetariskt så fattar inte vad som är problemet?
De har väldigt god mat här, men tyvärr tycker jag inte att personalen är speciellt serviceminded.
Maten är god, kommer i stora portioner och är snabbt klar. Priset ligger i överkant jämfört med annan snabbmat. Går att ta som take away eller att äta på plats.
God mat, fräsch grönsaker, lagar på a la minuter.
Beställning lagd 20:24 via Foodora. Vi väntar 56 minuter på att Spice 'n Rice ska bekräfta order. Och så när det bara är "mindre än 5 minuter kvar" 21:20 "Vi beklagar att din beställning från Spice N Rice Borås behövde avbrytas." Varför? Inget samtal från restaurangen. Ingen förklaring.
Comment on this business

Directions to Spice 'n Rice with public transportation


Borås Åsbogatan 40 meters
1
Borås Södra Torget 100 meters
3
5
7
8
Hötorget 130 meters
1
7
Bäckängsskolan 220 meters
1
3
5
8
Borås Söderbro 250 meters
159
2
3
5
6
7
8

to add Spice 'n Rice map to your website;