facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spiken i Kistan

Spiken i Kistan

About

Spiken i Kistan - Antikviteter och Byggnadsvård



"Då vi inte alltid kan hålla öppettiderna ber vi Er att ALLTID ringa eller sms:a innan Ni önskar komma, så att vi garanterat är på plats. 070-6027254"
Address: Storgatan 34, 27575 Lövestad
Phone: 0706027254
City: Lövestad
Zip Code: 27575



related searches: spiken i kistan snickare, spiken i kistan synonym, spiken i kistan ab, sista spiken i kistan, spiken i kistan ordspråk, spik i kistan, spiken i kistan betyder, qvesarum
Reviews
En kul affär att gå omkring och titta i och trevligt att prata med ägaren av butiken. Det finns mängder av olika saker såsom spik, knoppar, järnbeslag, gamla fönster och dörrar. Ja, allt finns. T o m ett litet museum. Så saknar man en pryl till ett gammat hus, så finns det där. En bit ifrån själva lokalerna i centrum finns även ett utrymme med fler dörrar, fönster mm.
En otrolig upplevelse om man som jag gillar äldre saker och historia! Mycket trevlig och tillmötesgående ägare som gjorde att man kände sig välkommen in i detta speciella ställe! Vi kommer åter igen, det är solklart!
Vilket härligt ställe!!!
Fantastiskt ställe med prylar av alla de slag. Nya, rostiga, blanka, guldiga, fula, fina, utsmyckning, nödvändiga, onödiga och massor med patina! Beslag, skruv, mutter, lås, knoppar. Spik, skitsmå och sjukt stora och diverse mysko ordningsamt sorterade i supermånga små lådor.
Trevligt ställe att titta runt i. Hittade en typ av fönsterbeslag jag letat efter ett tag, som ingen verkar tillverka längre.
Hela affären är wow! Underbara takkronor, järnspisar, kaminet, beslag och 1000 fler prylar. Går inte att beskriva med ord. Måste upplevas! Fantastisk!
Här finns nog allt. Men det är rörigt och inte lätt att parera öppettiderna. Känns lite som att man ska ha både med att det är öppet och att man ska hitta det man vill ha.
Mycket trevligt. Jag fick det jag skulle ha.
Här har man de mesta av de gamla, en riktig nostalgi tripp. Trevlig innehavare också!
Oändliga mängder gamla skruvar, beslag, knoppar och handtag, gångjärn, lampor, fönster och gud vet vad. Riktigt kul ställe!
Comment on this business

to add Spiken i Kistan map to your website;