facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spin PoleFitness

Spin PoleFitness

About

Nu kan du dansa poledance i Skövde! Poledance är en fantastisk träningsmetod för att hålla hela kroppen i form. Dansen är fysiskt krävande, utmanande och det viktigasta av allt, det är otroligt roligt! Prova så får du se!

Story

Vi erbjuder kurser i Pole Dance, Fitness, Burlesque, Pole Stretch. Vi erbjuder även den perfekta aktiviteten för din möhippa/svensexa, födelsedagsfirande, After Work, Kicks off mm.

Vi finns i Skövde och våra instruktörer är professionellt utbildade i Pole Dance samt har god erfarenhet av denna träningsform.

Hos oss Får du:
-Varierad träningsform där du tränar styrka, flexibilitet, dansen och självförtroendet
- Engagerade instruktörer
- Personlig hjälp av instruktör
- Ett ställe att träna och träffa nya kompisar

Välkommen i gemenskapen. Ses snart i studion

Address: kaplansgatan 30, 541 34 Skövde
Phone: 070- 2719196
City: Skövde
Zip Code: 541 34



related searches:
Similar places near
Dance Center Studio Dance Center Studio 1 km A place to, most of all, have fun! Where Swedish top dancers teach you how to dance &...
Heléns dansskola Heléns dansskola 2 km En fyra för att det är lite dyrt. Men bra utbud av kurser och kompetenta lärare!
Reviews
Översatt av Google Jag har precis avslutat kurs 1 med Sofia och Mina och jag gillade det absolut. De är så flexibla och passionerade. Jag är så glad att jag anmälde mig till detta. Alla i studion är ganska varma och vänliga. Deras schema för att träna är också ganska bekvämt. Högt rekommenderad. Original I have just finished level 1 course with Sofia and Mina and I absolutely enjoyed it. They are so flexible and passionate. I am so glad I signed up for this. Everyone at the studio is quite warm and friendly. Their schedule for practicing is quite convenient too. Highly recommended.
Comment on this business

to add Spin PoleFitness map to your website;