facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spinachi

Address: Hallunda Torg 1 , Botkyrka 145 68, AB, SE
Phone: +46 8 531 700 60
City: Botkyrka
Zip Code: 145 68



related searches: Manakish stockholm
Similar places near
Hågelby Gård Hågelby Gård 2 km Ett fint ställe strosa runt på. Mycket fina byggnader och trevlig miljöTidpunkt för b...
Max Max 2 km Välkommen till MAX i Slagsta
Reviews
Vi slank in vid 14 tiden en måndag. Lagom med folk och mycket vänlig glad personal. Veckomeny innehöll det vi önskade. Vi valde och tog bröd, dryck och från salladsbaren. Mycket att välja mellan, både från menyerna och i salladsbaren, roligt att det fanns syrade rödbetor och även olika typer av riven kål.. samt annat trevligt. Maten som serverades till oss vid bordet var toppen och det gräddade varma brödet gjorde oss saliga. Efter maten drack vi kaffe och tog den kaka som ingick. Gott kaffet som serverades i varma koppar, ett plus Ganska stor lokal, troligen kan man beställa för kalas etc. Lugn miljö, tack o lov ingen musik. Vi kommer att gå hit igen det blir ett av våra uteställen. Ett extra tack till kocken.
Älskar den libanesiska maten hos er. Återkommer gärna så fort jag får möjlighet att åka mot StockholmMat: 5/5
Ätit lunch här några gånger som varit bra. Men nu sist blev jag tyvärr matförgiftad. Hoppas dom sköter hygienen på råvarorna.
Vi tog en liten och medium mixtallrik. Och det var riktigt gott. Spetten var saftiga, falafeln var väl friterade. Väldigt gott bröd. Den ugnsstekta potatisen var riktigt välstekta på utsidan och fluffiga på insidan. Mycket trevligt personal. Snabb service. Kan verkligen rekommendera detta ställe.
Har ätit där lunchtid, super bra mat. Mycket mat, ett plus.Mat: 5/5
Väldigt vällagad och god mat. Jag tog en XL tallrik och det var allt möjligt på den, köttspett, kyckling, lammrack, halloumi och en massa tillbehör. Allt smakade bra. Jag smakade även av deras pizza och även den smakade riktigt bra. Deras vitlöksbröd är också väldigt gott. Mycket trevlig och hjälpsam personal som hjälper till om man har någrs funderingar.
Köp aldrig pizza härifrån, största skämtet!! Bränd deg som är hårt, inget innehåll som ni ser på bilden helt tomt man betalar för luft. Usch.
Maten var god, stora portioner. Orkar du inte äta allt kan du ta med dig av maten som är kvar, brödet och salladenMat: 4/5
Stark rekommenderar restaurang Spinaci där får man äta bästa libanesiskt mat från grillen, min favorit är Stor mix tallrik med 4 olika meza, falafel, lamm spett, kyckling spett, bulgur, sallad Från idag är det också bästa ställe i Botkyrka området för att äta sushi. Ohhh, va gott det var‍
Helt okej mat och testade en mix tallrik en gång och andra gången testade jag lunchen men dom har missvisande information då det står på deras hemsida att det ingår dryck vilket det gör men ingår bara bubbel vatten och saft men ingen läsk därav betyget Parkering: Finns gott om parkering utanför restaurangen
Comment on this business

to add Spinachi map to your website;