facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spindelsanering

About


Vi hjälper dig bli av med spindlarna !

Sedan start har vår spindelsaneringsfirma framgångsrikt behandlat olika byggnader mot spindlar i Blekinge och närliggande län på ett säkert, tryggt & effektivt sätt



"PM Nilssons SpindelsaneringHar ni problem med Spindlar?Vi utför Spindelsanering på Fastigheter, Villor, Sommarstugor, Restauranger, Hotell, Affärer, Campingar, Gårdar mm."
Address:
Phone: +46728422912
City: Karlskrona



related searches: Spindelsanering Växjö, Spindelsanering pris, Spindelsanering Malmö, Spindelsanering Anticimex, Spindelsanering Norrköping, Pepparmint mot spindlar, Ättika mot spindlar, Spindlar inomhus
Reviews
Vi är så glada och nöjda med spindelsaneringen. Tidigare somrar har vår fasad varje morgon behövts borstas rent från mängder av spindlar. Nu är detta inget problem tack vare PM Nilssons spindelsanering.
Mycket trevligt bemötande och snabb service. Eftersom jag har huset precis vid vatten så var det extremt mycket spindlar överallt men efter saneringen så är det en enorm skillnad, nu behöver jag inte torka av alla utemöbler varje dag jag ska sitta ute. Otrolig skillnad på före och efter :- Har ni problem med spindlar så testa detta, värt varenda spänn.
Nu har det gått 3-4 veckor sedan PM Nilsson Spindelsanering var här. Hittills är vi supernöjda! Putsade mina fönster efter ca en vecka efter dom hade varit här och kunde inte se en enda levande spindel. Fönster o fönsterbläck är fortfarande skinande rena. Inga spindelnät på panelen. Rekomenderas! Kommer att anlita dom nästa år!
Jag kan stärkt rekommenderar PM Nilssons spindelsanering. Helt från första kontakt har alt fungerat smidigt och är blivit som avtalat. Slutligen har vi sluppet alla spindlar och alla de plågor de medföra.
Noggranna och ärliga, men lite dyrt!!
Svarar inte när man mailat flera ggr. Samma för en vän till mig som också försökt få kontakt med dom.
Super nöjd! Proffsigt bemötande och inte en spindel på huset, bilen, cyklarna och soptunnorna! Kommer återkomma till nästa år!
Mycket proffsigt bemötande och kommer definitivt vända mig till dom igen. Spindlar är ett minne blott.
Jättenöjd! Har aldrig haft så få spindlar. Skönt med en spindelfri sommar. Mvh Marie
Comment on this business

Directions to Spindelsanering with public transportation


Ekholmen 70 meters
1
Saltö torg 200 meters
1
Chapmansplan 220 meters
1
Saltö 250 meters
1

to add Spindelsanering map to your website;