facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spinit AB

Spinit AB

About

Vi skapar och integrerar avancerade system- och webblösningar med din verksamhet

Story

Spinit är ett utvecklings- och konsultföretag som effektiviserar våra kunders affärer. Det gör vi genom att kombinera IT med bra idéer som hjälper dig, dina kunder, din personal och samhället i stort.

Vi bygger våra lösningar med rätt teknik och på ett sätt som passar er. Du som kund är hela tiden i centrum och delaktig i utvecklingsprocessen. På så sätt får du exakt den lösningen du behöver – varken mer eller mindre.

Vi vill gärna ha en relation till kunden där vi är med som utvecklingspartners. Med det menar vi att vi är med i strategiska diskussioner, ger råd och agerar bollplank.

De flesta av våra kunder jobbar tillsammans med oss under flera år och vi ser till att kontinuerligt utveckla och förbättra projekten. Vi lär oss våra kunders villkor och behov, och kunden lär sig hur vi jobbar. Genom att arbeta på detta sättet ger det bättre utbyte, både kvalitetsmässigt och ekonomiskt, för dig som kund, dina användare och oss.

Vi har hjälp många kunder på den digitala resan när de förenklar och förbättrar sina affärssystem, produkter och organisationer. Läs några av våra casestudies här:
https://www.spinit.se/uppdrag/logistik, https://www.spinit.se/uppdrag/fastigheter, och https://www.spinit.se/uppdrag/entreprenor.



"Spinit är ett utvecklings- och konsultföretag som effektiviserar våra kunders affärer. Det gör vi genom att använda IT på ett smartare sätt. Vi bygger våra lösningar med rätt teknik och på rätt sätt. Ett där du som kund hela tiden är i centrum och delaktig i utvecklingsprocessen. På så sätt får du som kund exakt den lösning du behöver – varken mer eller mindre."
Address: Datavägen 2, 436 32 Askim, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031-7483000
City: Askim
Zip Code: 436 32



related searches: Demando
Similar places near
Ljuset i Göteborg Ljuset i Göteborg 129 meter Nyinflyttad och stortrivs! Mycket "extra allt" som gör det roligt att gå t...
Webrandyou Sverige Webrandyou Sverige 129 meter En reklambyrå med fokus på en skräddarsydd helhet. Vårt erfarna team hjälper dig att ...
Cognit Cognit 152 meter Råd, stöd och verktyg för digitalt samarbete. Läs mer på https://www.cognit.se
MobiPlus AB MobiPlus AB 511 meter Riktigt professionella, rekommenderar dem starkt när det gäller marknadsföring. Lätta...
Onehire AB - din rekryteringspartner Onehire AB - din rekryteringspartner 569 meter Onehire AB arbetar med kvalificerade rekryterings - och konsultuppdrag. Vi erbjuder r...
Reviews
Ett sånt där företag som ghostar jobbsökande. Lågt.
bästa konsultbolaget <3
Trevliga lokaler. Bra arbetsklimat som verkar gynna innovation.
Översatt av Google Kaffet är riktigt gott. Original The coffee is really good.
Comment on this business

to add Spinit AB map to your website;