facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spiredo - Ditt liv i rörelse

Spiredo - Ditt liv i rörelse

About

SPIREDO hjälper företag till friskare medarbetare och privatpersoner till bättre livskvalitet.



"SPIREDO finns till för dig som vill ha bättre livskvalitet. Besvär som t ex huvudvärk, ont i axlar och nacke, återkommande ryggskott eller ont i höft och knän kan ofta beror på en felaktig kroppshållning eller rörelsemönster.Vi fokuserar på helheten istället för på symptomen. Vi erbjuder; postural träning Optimum och rörelseträning Walkfeeling / Runfeeling, rehab och prehab, både individuellt och i grupp. Vi utför även svensk klassisk massage och triggerpunktsbehandling, fri hållningsanalys och Optimum Mind en metod att släppa på mentala blockeringar.Du får verktyg som är nödvändiga för att återfå balansen i kroppens muskler och sinne. På så vis kan du bli och förbli besvärsfri. Kontakta oss idag för mer info.Välkommen hit"
Address: Pepparedsleden 5, 43150 Mölndal
Phone: +46738337560
City: Mölndal
Zip Code: 43150


Similar places near
Optimal Massage i Göteborg Optimal Massage i Göteborg 2 km Magnus på Optimal Massage var grym! Professionell, rolig och mest av allt så fick han...
Bergqvist Equestrian Bergqvist Equestrian 5 km Unghästutbildare Tillridning samt försäljning av hästar & ponnyer Tränare i dressyr &...
Florin Lungu Florin Lungu 5 km We are a team on John Maxwell Certified coaches and trainers helping business leaders...
Reviews
Efter att jag börjat med postural träning hos Karin har mina långvariga och mer eller mindre kroniska besvär i ländrygg och nacke minskat betydligt. De individuella träningsprogrammen jag fått har ökat min rörlighet och gjort mig mer medveten om mitt rörelsemönster. Jag kan verkligen rekommendera denna typ av träning.
Karin är både trevlig, varm, kompetent och erfaren. Min man och jag har gått hennes kurs i postural träning. Tack vare den är vi både rörligare, starkare och har bättre hållning. Jag vill varmt rekommendera Spiredo!
Hos Karin vet man att man blir ordentligt och varmt omhändertagen. Allt är genomtänkt och seriöst utfört. Kan varmt rekommendera Spiredo/Karin.
Fantastiskt nöjd! Har gått regelbundet under några månader och fått ordning på rygg och axelmuskulatur.
Karin är proffsig, kunnig och tar hand om dig på ett fantastiskt sätt!
Comment on this business

to add Spiredo - Ditt liv i rörelse map to your website;