facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Spolbilen i Syd AB

Spolbilen i Syd AB

About

Planerade och akuta utryckningar.

Address:
Phone: 0727141618
City: Åstorp



related searches: Puls AB, Spolarna
Reviews
Trevligt bemötande och duktig hjälpsam. Kommer anlitar flera gånger om det behöver. Bra jobbat idag 2021/03/16 i Munka-ljungby :
Vi är väldigt nöjda med Spolbilen i Syd. Mycket trevligt bemötande och uppdraget genomfördes på bästa sätt. De är verkligen måna om sina kunder och ett stort plus är tillgängligheten då det är lätt att få tag i dem via telefon. Rekommenderar varmt Spolbilen i Syd.
Christoffer var väldigt trevlig, professionell och snabb. Vid eventuella problem i framtiden kommer jag kontakta Christoffer igen.
Kan verkligen rekommendera dessa. Underbar kille som tog sig tid att berätta hur allt såg ut och vad jag kan göra för att undvika felet framöver. Han höll snyggt och rent under hela tiden. Väldigt professionell och kunnig.
Otroligt kunnig, engagerad och väldigt hjälpsam. Otroligt nöjd med all hjälp jag fick att lösa mitt havererade avlopp.
Seriös firma med stor kompetens och noggrannhet.
Jag vill berömma din anställd som var hos oss den 11/03/2020 för kompetens, noggrannhet i arbetet, flit och mycket god kontakt med klienten. Det är sällsynt att någon gör sitt jobb med sådan precision och engagemang. Vi kommer att rekommendera dig till våra vänner.
Kan verkligen rekommenderas. Fick en oerhört grundlig kamerainspektion och spolning utförd. Fantastiskt kunnig kille och minst lika envis i sin kamp mot gunket i rören. Jag kommer aldrig föröka hitta nån annan firma!
Comment on this business

to add Spolbilen i Syd AB map to your website;